Home => Symbolic => Spirituele Thema party's => Symbolic Orakel party

Symbolic Orakel party


Symbolic Orakel partyTijdens deze party worden er verschillende orakelmethodes (Kaartspelen) besproken en nader toegelicht. Deze kunnen gebruikt worden om helderheid en inzicht te krijgen in de blokkades (en eventueel gevolgen) en de vele mogelijkheden die je hebt. Het is een andere manier van benaderen en geeft je meer inzicht in je huidige situatie.

Spelenderwijs leer je inzicht te krijgen en kan je deze delen en bespreken met anderen. Niets moet, alles kan.

Het is ook een manier om vele soorten orakelkaarten te leren kennen engaan voelen bij jezelf of een kaartspel je ligt of niet!

Lijkt het je wat om op deze manier je mogelijkheden en beperkingen te bespreken in groep, dan is deze party absoluut een aanrader!

Er is geen voorkennis vereist om aan deze avond deel te nemen. Alle materiaal, spellen en decks worden door ons voorzien. Een greep van het aanbod kan je hier bekijken: Tarot Orakels

Heb je een bepaalde voorkeur van kaarten, kan dit altijd besproken worden, we hebben een héél uitgebreid assortiment kaarten om uit te kiezen!

Dit en nog veel meer kom je te weten in deze “Orakel party“.

Tussendoor eten we een hapje, drinken we een drankje, praten ween leren we erop los.

Een orakel party kan ook een leuke namiddag of avond zijn onder vrienden of als vrijgezellen themafeestje!


Er is geen voorkennis vereist om aan deze party deel te nemen. Deze themaparty duurt ± 2 uur en kan overal plaatsvinden.

Prijs voor deze Thema party :150 € voor max van10 deelnemers
Vervoerskosten: Wij rekenen 0.20 €/km voor de verplaatsing.

Wil je graag deze Thema Party bij u thuis laten doorgaan, kan je ons contacteren via de link onderaan.

Bekijk ook

Tarotlabyrint party

Tarotlabyrint party

Het tarotlabyrint is een transformerend en krachtig spel om in groep je levensweg en je talenten te ontdekken en blokkades te doorbreken. We ontdekken dat er oplossingen zijn voor problemen en zien ook dat anderen soms met hetzelfde worstelen als wijzelf.