Home => Alternatieve geneeswijzen => Alternatieve therapieën => GNM: German New Medicine

GNM: German New Medicine


Hoop op Genezing – Iemand is pas verloren als zelf de hoop wordt opgegeven.

German New Medicine (GNM) ontwikkeld door Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D. gaat uit van de gedachte dat elke ziekte, inclusief kanker, zijn origine vindt een onverwachte schok die men ervaart. De ontdekking kwam nadat Dr. Hamer, de voormalige hoofd internist oncologie aan de universiteit van Munchen Duitsland, zijn zoon onverwacht verloor. Tijdens deze stressvolle periode ontwikkelde zich bij hem kanker (testikel).

Ziekten en emoties

Deze diagnose leidde bij hem tot het bestuderen van de connectie tussen stressvolle gebeurtenissen en ziektes door bij kankerpatiënten (zijn specialiteit) de historie voorafgaande aan de ziekte te onderzoeken. Hij vond dat, net als bij hemzelf, al zijn patiënten door een zeer stressvolle periode waren gegaan voorafgaande aan de openbaring van de ziekte. Door ook andere ziektes in het onderzoek te betrekken kwam aan het licht dat elke ziekte gecontroleerd wordt door een specifiek gedeelte van de hersenen en verbonden kan worden met een identificeerbare stress situatie.

GNM is gebaseerd op vijf biologische wetten die wetenschappelijk toe te passen zijn op elle voorkomende ziektes:

  1. Elke ziekte wordt veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis / conflict / schok die mensen onverwacht treffen.
  2. Op voorwaarde dat er een oplossing is voor het conflict ontwikkelt zich elke ziekte in twee fasen. Een conflict actieve fase en een genezingsfase.
  3. Verbindt de bevindingen van de eerste twee wetten in context met de embryologie (de studie naar de ontwikkeling van de embryo) en de ontwikkeling van de mens. Het illustreert de biologische correlatie tussen het fysieke lichaam, de hersenen en het orgaan vanuit het gezichtspunt van de evolutie.
  4. Adresseer de rol van de microben in de context van de evolutie met betrekking tot de drie kiemlagen waaruit onze organen voortkomen. De microben zijn onontbeerlijk voor onze overleving.
  5. Elke zogenoemde ziekte moet men gaan begrijpen als een zinvol speciaal biologisch programma van de natuur dat gecreëerd wordt om een onverwacht biologisch effect op te lossen.

Kanker op zichzelf is niet dodelijk

Verder geloofd Dr. Hamer dat een persoon niet kan overlijden aan kanker op zichzelf. Wanneer iemand overlijdt gedurende de conflict actieve fase van de ziekte stelt hij is het door energie gebrek, gewicht verlies, slaap gebrek en emotionele en mentale uitputting. De stress voortkomend uit de kankerdiagnose, of het geven van een negatieve prognose is vaak genoeg om een persoon te beroven van de levenslust.

Conventionele behandeling van kanker zorgt alleen maar een acceleratie van de neerwaartse spiraal! Als een kankerpatiënt nog geen behandeling heeft ondergaan als radiotherapie of chemotherapie heeft GNM een succesratio van 96 tot 98 procent. Toen Dr. Hamer deze bevindingen wilde publiceren werd hij aangeklaagd en dwarsgezeten door Franse en Duitse autoriteiten. Hij leeft nu in ballingschap in Spanje waar hij zijn strijd voortzet voor de erkenning van GNM.

Commentaar Dr. Mercola:

“Ik heb al lang aangehouden dat de mentale staat een rol speelt in elke fysieke ziekte, van hartziektes tot depressies, van artritis tot kanker. Zelfs de conservatieve centra voor ziekte controle (Centers for Desease Control CDC) stelden dat 85 procent van alle ziektes een emotioneel element bevatten. Ik geloof echter dat het actuele percentage veel hoger ligt.

Het is niet verwonderlijk dat Dr. Hamer vervolgt wordt in zijn pogingen om GNM bevindingen gepubliceerd te krijgen die bewijzen dat het oplossen van de emotionele crises de eerste stap is naar genezing. De meeste nieuwe theorieën, speciaal diegene die ingaan tegen medicijngebruik, chirurgie en conventionele behandelingen hebben en / of krijgen hiermee te maken. Intuïtief is het zeer begrijpelijk dat een persoon die de boodschap krijgt; “U heeft nog zes maanden te leven”, genoeg is om iemand alle hoop volledig te ontnemen.

En natuurlijk, zo gauw als onze geest alle hoop opgeeft zal het fysieke lichaam onverbiddelijk volgen. Fortuinlijk voor een ieder, het tegenovergestelde is ook waar.

Als u zich focust op pijn, ellende, ongenoegen en zorgen zul je ervaren meer van deze zaken aan te trekken in je leven. Het alternatief: Als je blijft focussen op wat je wel wilt ervaren in je leven en je stopt energie in gezonde leefstijlkeuzes, dan heeft je lichaam eigenlijk niet veel andere keuzes dan weer gezond te worden. Voor je het weet begin je je weer beter te voelen.

Simpelweg is het een van de meest wonderbaarlijke transformaties die u zich maar voor kan stellen. Als je toestaat dat het lichaam zichzelf weer kan gaan herstellen door de emotionele conflicten op te lossen is op zich een intrigerende gedachte.

Onthoudt eveneens dat er technieken zijn om emotionele om te leren gaan met onverwachte tragedies en stress. Een van mijn favoriete strategieën is die van W. Clement Stone’s. Hij was de meest succesvolle student van Napoleon Hill, werd miljardair en overleed op 100 jarige leeftijd. Hij geloofde heilig dat de meeste negatieve dingen in het leven gezien kunnen worden vanuit het standpunt dat het leven je iets probeert te leren dat je uiteindelijk als persoon kan verbeteren. Het klinkt wellicht als een naïeve en simpele aanpak, maar het heeft eveneens het krachtige potentieel om alle negatieve zaken die op het levenspad komen te transformeren.

Bron: Dr. Mercola.com

Belangrijke informatie voor kankerpatienten: PDF download Hoop doet leven!

Stress is een factor die uw stofwisseling negatief beinvloed. Wordt deelgenoot van deze basiskennis om ziekten te voorkomen en / of met behulp van gespecialiseerde therapeuten / artsen de onderliggende oorzaken van tientallen jaren gebrekkige voeding en de rol die stress hierbij speeld te herstellen.

< flashvars="">

Bekijk ook

Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen

Elke vorm van expressie is ook een vorm van communicatie, het vertelt een verhaal. Soms kan je gaan schilderen vanuit een situatie die zeer moeilijk geuit kan worden met woorden maar gemakkelijker en klaarder wordt op een creatieve wijze .