Home => Alternatieve geneeswijzen => Alternatieve therapieën => Lichaamswerk => Quantum Touch: Een aanwezige, ondersteunde aanraking.

Quantum Touch: Een aanwezige, ondersteunde aanraking.


Wil je levensenergie opwekken bij anderen en jezelf?

Wil je nog beter kunnen focussen?

Wil je mensen fysiek en/of emotioneel ondersteunen?

Wil je op een positieve manier met energie werken mét behoud van je eigen kracht?

Dan is Quantum Touch iets voor jou!

Wat is Quantum-Touch?

Quantum Touch bestaat uit een serie eenvoudige lichaamsbewustzijns- en ademhalingstechnieken die ervoor zorgt dat een lichaam zichzelf kan genezen.


Een mens zit heel ingenieus in elkaar. Het is een goed geoliede machine die continu moet onderhouden worden. Dat gaat niet vanzelf. Het zelfgenezend mechanisme zorgt daarvoor: elk lichaam is in staat zichzelf te genezen. Als je een snee in je vinger hebt, regelt je lichaam de genezing. Je hoeft hier niets voor te doen. We vinden dat zo gewoon dat we er amper bij stilstaan.

In ons leven spelen heel veel factoren een rol waardoor je uit evenwicht kunt raken. Voorbeelden hiervan zijn fysieke klachten, stress, negatieve emoties, blokkades, voeding, … Soms zijn de verstoringen groter dan de lichaamintelligentie tegelijk kan genezen. Dan is het handig dat je je natuurlijke gave om mensen te genezen aan te kunnen spreken.

Hoe werkt Quantum-Touch?

In feite is het heel simpel. Alles en iedereen bestaat uit energie. Elke vorm van energie heeft zijn eigen trilling. Trillingen stemmen zich op elkaar af. Door de bewustzijn en ademhalingstechnieken van Quantum-Touch toe te passen verhoog je de energie van de ontvanger en daarmee de trilling. Hierdoor stimuleer je het zijn zelfgenezend mechanisme. De krachtige en vaak verwonderlijke positieve resultaten zijn een dankbaar geschenk voor de ontvanger én de behandelaar!


Iedereen kan Quantum Touch leren in de basis workshop!

* Levensenergie aanspreken en versterken met ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken

* Botten en wervels in hun natuurlijke positie brengen

* Het behandelen van ontstekingen en pijn. (acute en chronische aandoeningen)

* Verschillende handposities

* Extra technieken om de kracht van je behandeling te versterken

* Met dieren werken

* Jezelf behandelen

* Op afstand behandelen

* Op een positieve manier met energie werken mét behoud van je eigen kracht

Na deze workshop kan je je familie, vrienden, buren, … én jezelf behandelen. Indien je Quantum Touch ook wil toe te passen in je werk kan je doorgroeien tot practitioner.

Liesbeth reikt je verschillende mogelijkheden aan Quantum Touch te ontdekken en te leren:
Interactieve avonden, basis workshops, doorgroeien tot Quantum Touch practitioner, Healing cirkels, individuele behandelingen en getuigenissen.

Enkele getuigenissen

“Eindelijk een makkelijke methode waarmee ik onmiddellijk aan de slag kan. Helder! Werkt rustgevend en is liefdevol. Liesbeth geeft deze workshop op een gestructureerde, rustgevende en hartelijke manier in een mooie, lichte ruimte die rust en harmonie uitstraalt.”
F.H. uit Leuven

“De workshop was een zalige ervaring. Heel veel bijgeleerd. Het is onbeschrijfelijk wat je allemaal met Quantum Touch kunt doen”
S.C. uit Ronse.

“Ik ben helemaal niet vertrouwd met energiewerk en was echt septisch. Na de behandeling was ik ontroerd en aangenaam verrast: de pijn in mijn rug was verdwenen en ik kon mijn arm weer helemaal bewegen”
P. P. uit Humbeek

‘Liesbeth’s behandeling zorgde voor positieve fysieke en gevoelsmatige veranderingen: rechtzetten van heup, vrolijk humeur en duidelijke inzichten over mezelf en mijn leven enz..!”
E.V. uit Stekene


“Liesbeth has attended a number of my Quantum Touch Advanced classes in the Netherlands and I have got to know her very well. She is a powerful and passionate healer and is a dedicated Quantum Touch Instructor and Practitioner. It is an honour to recommend Liesbeth.”
Mervyn Foster, Advanced Quantum Touch Instructor, Quantum Touch Inc


Meer getuigenissen en praktische informatie over de verschillende Quantum Touch activiteiten vind je op www.evolvingclarity.be. Je kan je vragen ook rechtstreeks stellen aan Liesbeth via het contactformulier of telefonisch 0495 /22.83.44 en 02/306.69.42

Je bent heel welkom om deel te nemen!

Enjoy life NOW!
Liesbeth

Liesbeth Michiels
Liesbeth Michiels is een gepassioneerde gecertificeerde beoefenaar en lesgever Eye Yoga® en Quantum Touch®. Ze blijft zich verder verdiepen en vervolmaken door te participeren aan internationale workshops van deze boeiende, speelse, krachtige én aanvullende methodes. Naast het geven van workshops organiseert ze ook andere workshops en interactieve thema-avonden. De healing cirkels die ze begeleidt bieden een mogelijkheid om je aangeleerde technieken van lichaamswerk verder te verfijnen, feedback te krijgen en ervaringen met elkaar te delen. Meer info kan je vinden op www.evolvingclarity.be

Bekijk ook

Wat is acupunctuur ? Deel 1

Wat is acupunctuur ? Deel 1

Acupunctuur betekent letterlijk “naalden prikken”, de handeling van hele fijne naalden in de huis te steken, om bepaalde anatomische punten op het lichaam (de acupunten of acupunctuur punten) te stimuleren met een therapeutisch doel. Tegelijk met de gebruikelijke methode van het prikken in de huid met deze fijne naalden, gebruikt de acupuncturist ook warmte, druk, wrijving, zuiging of impulsen van electromagnetische energie om de punten te stimuleren.