Home => Alternatieve geneeswijzen => Alternatieve therapieën => Wat is magnetiseren en waarom laat je dit bij je doen?

Wat is magnetiseren en waarom laat je dit bij je doen?


Door onze handen kunnen we liefde die in ons hart is laten stromen om het lijden van onze naasten te verlichten.
In principe kan iedereen het, je moet alleen de techniek leren en jezelf kunnen openstellen voor het boven natuurlijke.
Velen zien dit als een wonder maar dat is het zeker niet, immers wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur, maar alleen wat wij van de natuur weten.
Ieders lichaam bevat positieve en negatieve geladen energie.
Wanneer deze verstoord zijn leidt dit tot lichamelijke en psychische klachten tot zelfs de meest ernstige ziektes toe.
Wanneeriemand magnetiseert zalhij of zijmet zijn handen langs jou lichaam gaan ( meestal hoef ik je niet eens aan te raken en anders vraag ik hier toestemming voor ) om de spanningen te voelen die behandeld moeten worden en vervolgens neem “ik” deze met mijn handen weg, nu lukt dat niet altijd in 1 keer waardoor meerdere behandelingen soms noodzakelijk zijn maar loopt u bij een magnetiseur voor een kwaaltje ( zoals hoofdpijnen, rugpijn en wat andere lichamelijke klachten ) dan zal een behandeling hooguit uit 12 sessies bestaan, loopt u er al langer bij dan is de magnetiseur niet in staat u effectief te behandelen.
Een magnetiseur voelt aan zijn handen ( u voelt dit trouwens ook aan de warmte die u voelt op de plaatsen waar u
behandeld wordt ) een warmte uitstraling wat voor hem betekent dat hij met het boven natuurlijke in contact is, voelt u een koude wind langs u stromen stop er dan mee want dan kunt u niet door deze persoon geholpen worden
en zult u een ander moeten zoeken.
Alleen de personen die ik mag helpen zullen door mij behandeld kunnen worden en dit geldt eigenlijk voor iedere magnetiseur, en als hij of zij oprecht is wordt u dit ook meegedeeld.
Waarschijnlijk zijn er nu diverse magnetiseurs die mij op deze uitspraak zullen aanvallen maar het is gewoon zo !
Wel is het zo dat zij u kunnen helpen met een relax behandeling want als u gespannen bent is het zeer eenvoudig om u te polariseren, maar nogmaals voor echte klachten te behandelen komt er wel wat meer voor kijken.
Echter ik ben er wel van overtuigd dat de meeste magnetiseurs oprecht zijn maar houd u wel het prijskaartje in de gaten, ik persoonlijk vind
dat 25 gulden voor een behandeling wel het maximale bedrag, maar ja , wie ben ik, immers de magnetiseur is
slechts een doorgeefluik van ……. waar gelooft men in ? God, Buhda of ….


Plaatje van een aura baby waarbij de “knopen” van de energie banen duidelijk zichtbaar zijn. Tijdens het magnetiseren worden deze polariteits knopen met elkaar in verbinding gebracht waardoor de energieen op een juiste manier door het lichaam gaan stromen.
De spiralen bij het hoofd en stuitje geven het stromen van kosmische energie aan.
Een magnetiseur zal deze knopen activeren en zo ook de chakra’s in uw lichaam

Bekijk ook

Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen

Elke vorm van expressie is ook een vorm van communicatie, het vertelt een verhaal. Soms kan je gaan schilderen vanuit een situatie die zeer moeilijk geuit kan worden met woorden maar gemakkelijker en klaarder wordt op een creatieve wijze .