Home => Astrologie => Korte horoscopen => Gratis Daghoroscoop

Gratis Daghoroscoop

Wat hebben de sterren in petto voor vandaag?

Zoek je sterrenbeeld op en ontdek wat de sterren jou vandaag te vertellen hebben! Benieuwd wat er voor jou in de sterren staat vandaag? Krijg duidelijkheid over gebeurtenissen in je dagelijkse leven zoals gezondheid, liefde en vriendschap, carrière en studie!

 • BOOGSCHUTTER
  on 27 november 2020 at 14:50

  Loop niet in zeven sloten tegelijk. Dit advies geldt eigenlijk voor al je levensdagen, maar vandaag is het wel zeer van toepassing. Probeer te focussen op de belangrijkste dingen en laat de rest even rusten. Je hebt wel eens beter in je vel gezeten dan vandaag. Je voelt je wat gefrustreerd over je werk, of misschien over je studieresultaten. En helaas zijn degenen die je het meest na staan degenen die het moeten verduren als het even niet lekker gaat.

 • KREEFT
  on 27 november 2020 at 14:50

  Zet belangrijke zaken op papier; verbale toezeggingen kunnen namelijk snel weer vergeten worden. Bewaar aankoopbonnen en rekeningen, want misschien moet je terug naar de winkel. Aanvaard de hulp van familie bij een huiselijk project. Een ontmoeting kan een vroegere vriendschap doen herleven. Blijf op de toekomst gericht, want aan het verleden kun je immers niets meer veranderen. Leer je lessen uit het verleden en pas ze toe op de dingen die komen gaan.

 • LEEUW
  on 27 november 2020 at 14:50

  Vandaag zou je meer behoefte kunnen hebben aan harmonie en leuke dingen, maar wat nog leuker is; je bent ook goed in staat dit zelf voor elkaar te krijgen. Je weet hebt zelfs precies voor ogen wat je te doen staat. Deze dag staat in het teken van touwgetrek tussen vrienden en geliefden. Niemand wil de controle uit handen geven; iedereen wil achter het stuur. Dat geldt ook voor jou. Weet dat degene met de meeste innerlijke kracht de échte winnaar zal zijn.

 • MAAGD
  on 27 november 2020 at 14:50

  Jouw charisma en charme zullen hun uitwerking vandaag niet missen. Leg nu de basis voor wat je in de toekomst wilt bereiken. Benader klanten die hun financiële verplichtingen niet nakomen. Je zult indruk maken als je namens anderen het woord voert. Pas op voor Cupido, want je hebt je vaak al teveel verloren in de liefde. Geef gehoor aan je gevoel en je drang om te nestelen maar probeer het niet te overhaasten. Alles op zijn tijd.

 • RAM
  on 27 november 2020 at 14:50

  Iemand zou vandaag misbruik van je kunnen maken. Je hebt nogal de neiging om te wikken en wegen, maar dat wordt op de proef gesteld. Sommige mensen hebben echter wat moeite met twijfelaars. Hoe dan ook, kom meer voor je belangen op. Er is vanaag goed nieuws voor jouw persoonlijke PR. Laat de wereld zien wat je in huis hebt, want mensen zijn hartstikke benieuwd naar wat je kunt. Dit is hét moment om een baan te scoren of promotie te maken.

 • SCHORPIOEN
  on 27 november 2020 at 14:50

  Geef vandaag eerlijk jouw mening en zorg dat iedereen aan z'n trekken komt. Dat zal de nodige takt en balanceerkunst van je vragen. Zorg er echter voor dat je niet aan het eind van de rit de zwarte piet krijgt toegespeeld, zodat het plotseling jouw schuld is. Mensen zijn daar namelijk dol op. In een situatie waar je niets aan kunt doen, en die je ook helemaal niet bevalt, kun je niets anders doen. En laat dat nou de beste oplossing zijn.

 • STEENBOK
  on 27 november 2020 at 14:50

  Helaas kan er vandaag het een en ander flink van de rails raken. Houd je voeten stevig aan de grond; want gelukkig gaat het vanzelf weer voorbij. Je hoeft het alleen maar even uit te zitten. Ook al heb je het niet zo op veranderingen, je zult moeten accepteren dat ze vroeg of laat in elke situatie zullen optreden. Zo dus ook vandaag. Kinderen zouden vandaag jouw speciale interesse kunnen hebben. Misschien geef je wel uiting aan jouw kinderwens.

 • STIER
  on 27 november 2020 at 14:50

  Je bent vandaag extra gevoelig voor wisselvallig weer. Grote kans dus dat je buien zich lijken af te wisselen als een blad in de wind. Melancholie en euforie wisselen elkaar in razend tempo af. Je kunt natuurlijk ook vieren dat je lekker thuis kunt gaan cocoonen. Soms moet je een confrontatie aangaan om je gelijk te krijgen. Laat je dus niet in een hoekje drukken. Financieel gaat het beter, je kunt weer lekker gaan shoppen of een wat duurdere aankoop doen.

 • TWEELINGEN
  on 27 november 2020 at 14:50

  Misschien is het mogelijk om eens vanuit huis te werken? Als dat niet het geval is, doe dan de deur van je kantoor dicht. Meng je niet in de confrontaties tussen anderen, want je trekt het je al snel persoonlijk aan. Let niet alleen op zekerheden als je je leven een andere richting wilt geven. Je haalt ook voldoening uit hulp aan minder bedeelden. Je kunt op een kruispunt staan en voor een moeilijke keus. Privé moet je je inspannen om de vrede te bewaren.

 • VISSEN
  on 27 november 2020 at 14:50

  Ga vandaag aan de slag met de veranderingen waar je het steeds over hebt. Het moment is gekomen om een bladzij om te slaan en in jezelf te gaan geloven. Zet een punt achter een onbevredigende relatie, maar wijs geen schuldige aan. Wees niet al te verbaasd als blijkt dat een oude liefde vandaag ineens contact met je opneemt. Wellicht spreken jullie weer eens met elkaar af. Mogelijk heb je vandaag ook een onverwacht financieel voordeeltje.

 • WATERMAN
  on 27 november 2020 at 14:50

  Geef jezelf voortaan eens wat meer ruimte, dat levert stiekem meer op dan je denkt. Doe dus eens iets anders dan anders; brei een trui, maak een wandeling of doe gewoon eens even lekker niets. Het doorbreken van jouw vaste patroon kan bevrijdend werken. Toon een pokerface als je gespannen bent over een zakelijke transactie en je niet wilt dat jouw collega's daar iets van merken. Tegen lunchtijd kun je waarschijnlijk opgelucht ademhalen.

 • WEEGSCHAAL
  on 27 november 2020 at 14:50

  Probeer vandaag toch moeite te doen om mensen te vertrouwen, ook al vind je dat moeilijk. Dat kan namelijk uitmonden in iets moois. Dit zou vooral op het zakelijke vlak kunnen spelen. Iemand doet jou een aanbod, waar je eigenlijk al een tijdlang op wacht. Denk hier toch serieus over na. Problemen vragen om onmiddellijke oplossingen. Gelukkig ben je besluitvaardig en in staat initiatieven te nemen. Als je gaat sporten kun je een vooruitgang bemerken.

 

 

 

 

Bekijk ook

Astrologie - De Dierenhoroscoop

De Maandhoroscoop

Ben je benieuwd wat deze maand voor jou in petto heeft? Lees het hier in je maandhoroscoop die geschreven is door Willem Kunst, erkend astroloog AVN.