Home => Astrologie => Korte horoscopen => Gratis Daghoroscoop

Gratis Daghoroscoop

Wat hebben de sterren in petto voor vandaag?

Zoek je sterrenbeeld op en ontdek wat de sterren jou vandaag te vertellen hebben! Benieuwd wat er voor jou in de sterren staat vandaag? Krijg duidelijkheid over gebeurtenissen in je dagelijkse leven zoals gezondheid, liefde en vriendschap, carrière en studie!

 • BOOGSCHUTTER
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Jouw partner kan overgevoelig zijn en alles wat je zegt verkeerd opvatten. Het kan de schuld van de kosmos zijn, dus trek het je niet aan. Je kunt troost vinden waar je dat niet verwacht. Leg een ruzie meteen bij en stel je begripvol op. Wacht niet tot het allerlaatste moment met het spelen van die troef, want dan kan het te laat zijn. Je staat nú op voorsprong, dit is het juiste moment om toe te slaan! Laat zien dat jij weet waar je het over hebt.

 • KREEFT
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Je bent vandaag hongerig naar succes. Helaas krijg je wat onverwachte wendingen voor je kiezen. Probeer je op de details te concentreren. Je mag jezelf best belonen voor al dat harde werk van de afgelopen tijd. Koop eens een leuk cadeautje voor jezelf of plan een lekker verwendagje. De kans is groot dat je vandaag een belangrijke beslissing moet nemen of een keuze moet maken. Zorg dan dat je er voor de volle honderd procent achter staat.

 • LEEUW
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Hecht vandaag vooral geen geloof aan al die vage verhalen die de ronde doen, want ze zijn helemaal nergens op gebaseerd. Je weet toch zelf uitstekend hoe de vork in de steel zit? Een leuk nieuwtje kan je dag opfleuren. De sterren hebben vandaag een positief effect op jouw liefdesleven. Je krijgt eindelijk duidelijkheid. Ook financieel heb je op het moment weinig te klagen. Je moet wel de tijd nemen om op dat vlak iets goed uit te zoeken.

 • MAAGD
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Maak je vandaag op voor een zee aan sensualiteit. Grote kans dat je er zelf een beetje van staat te kijken. Maak je verlangens kenbaar. Je bent geneigd om je gevoelens voor jezelf te houden, maar dat is echt niet handig met zo'n hoog libido! Je hebt telkens het gevoel dat je ergens een steekje hebt laten vallen. Waar het echter omgaat is dat je naar eer en geweten hebt gehandeld. Ook al zou je het de volgende keer misschien anders doen.

 • RAM
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Er staan vandaag veranderingen op het programma. Neem de tijd om na te denken; dat levert inspiratie en inzichten op. Een prima moment trouwens ook voor zelfhulpboeken. Je bent een heuse psychoanalyticus vandaag. Je hebt het idee dat iemand iets voor jou verzwijgt, en daar word je zowel nieuwsgierig als onrustig van. Geen zorgen, dit wordt een leuke verrassing! En je hoeft natuurlijk niet altijd overal bovenop te zitten, laat het eens op je af komen.

 • SCHORPIOEN
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Machtsverhoudingen worden op scherp gezet. Wees voorzichtig wanneer je beslissingen moet nemen. Impulsief zijn is prima, maar gun jezelf ook wat bedenktijd. Je zit vol goede ideeën om je inkomsten te verhogen. Houd pen en papier bij de hand om ingevingen op te kunnen schrijven; er komt zó veel voorbij dat de kans bestaat dat je dingen vergeet. Jij maakt er een potje van. Je houdt je hoofd er niet bij en daardoor weet je niet meer waar je mee bezig was.

 • STEENBOK
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Probeer vandaag jouw evenwicht te vinden, of je nu gelieven verwent of jezelf. Kortom, ga zeer voorzichtig om met je zuur verdiende geld, want dan blijven je financiën ook een beetje op peil. Er kan vandaag heel wat spanning in de lucht hangen. Meditatie kan je ervan bevrijden voor je de deur uitgaat. Met een rustige geest kun je elke situatie onder ogen zien. Op zoek naar romantiek kun je in een emotionele achtbaan terecht komen. Onderga dit.

 • STIER
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Je kunt je vandaag een beetje blasé voelen op financieel gebied. Gebruik de focus en concentratie van de dag om je uitgavenpatroon tot op de bodem te doorgronden, luidt het advies. Ga jezelf maar eens grondig analyseren. Je bent vandaag steeds wat in gedachten verzonken. Jouw inzichten groeien met de dag. Neem het er vandaag maar eens lekker van. Dat heb jij verdiend en hard nodig ook. Je zult zien dat jij je na afloop weer een ander mens voelt.

 • TWEELINGEN
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Probeer eens extra goed te luisteren naar anderen en verander niet te snel van onderwerp. Dat zou je vandaag wel eens een bijzonder interessant gesprek kunnen opleveren, met resultaten waar je zelf van staat te kijken. Je pakt een probleem verkeerd aan. Gelukkig is het nog niet te laat om van tactiek te veranderen. Met een beetje moed zal deze gedurfde ommezwaai met zekerheid tot succes leiden. Vandaag ligt de focus op geld, maar wel met een beetje flair.

 • VISSEN
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Vandaag lijken verantwoordelijkheden en verplichtingen ineens heel ver weg. Geniet van dat gevoel van rust, zelfs als er in werkelijkheid bergen werk op je liggen te wachten. Deze pauze heb je echt verdiend! Wees je er vandaag wel wat meer van bewust dat jouw woorden serieus worden genomen. Je kunt te maken krijgen met een onbetrouwbare collega die vals speelt. Zoek jouw heil bij goede vrienden, die je zullen helpen overeind te blijven.

 • WATERMAN
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Deze dag verloopt nogal onvoorspelbaar. Hoewel jij flexibel bent en goed met veranderingen kunt omgaan, is dit zelfs jou soms teveel. Houd je hoofd koel en maak lijstjes. Daarmee red je het wel en creëer je rust in je hoofd. Sta achter een collega die zich heldhaftig gedraagt in een moeilijke situatie. Een berekenend iemand kan er op uit zijn verwarring in de tent te schoppen. Neem nu geen extra verantwoordelijkheden op je; vervul wel je verplichtingen.

 • WEEGSCHAAL
  on 14 oktober 2021 at 22:36

  Kijk vanaf nu vooruit in het leven. Verander nu al de dingen die niet goed zijn. Wacht daarmee niet tot de situatie uit de hand gelopen is en jij er toe gedwongen wordt. Je mag een turbulente dag verwachten. Er is veel gaande en de smeuïgste roddels passeren de revue. En dat maakt het verrassend en boeiend tegelijk. Je hebt het best druk. Zorg dat je ook aan je rust toekomt. Ga lekker vroeg naar bed, als dat ook maar enigszins mogelijk is.

 

 

 

 

Bekijk ook

Jouw uitgebreide Geboortehoroscoop

Jouw Geboortehoroscoop

De korte geboortehoroscoop geeft al een heel aardig beeld van de invloed van de sterren op je leven. Het bevat een beschrijving van je sterrenbeeld en van de andere planeten in het teken waarin ze bij jou staan.