Steenbok: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Steenbok


De bezige bijtjes van de astrologie zijn de Steenbokken. Een ambitieus en hard werkend groepje mensen, die doen wat er voor nodig is om hun doel te bereiken! Wat de liefde betreft zal het zijn vruchtjes wel afwerpen… De Steenbok zoekt altijd naar nieuwe dingen en wat een partner betreft, zal hij/zij altijd blijven zoeken naar nieuwe spanning en uitdagingen. Dit teken zorgt ervoor dat de relatie die hij/zij op dat moment heeft altijd leuk blijft en nooit saai wordt. Dit sterrenbeeld is een goed georganiseerd en vrolijk type, en nog sociaal ook. Dit teken heeft altijd mooie praatjes, dus let op dat je je niet geheel laat verblinden! Degene die het hart van de Steenbok wint zal veel mogen bepalen, en heeft een sterke invloed op dit teken. De Steenbok zal voor deze persoon een toegewijde en dankbare partner zijn.

Romantiek bij de Steenbok
De voorzichtige en traditionele Steenbok zal zeker tijd en energie steken in een prille relatie. Hij/zij zal alles doen om het spel der liefde juist te spelen, en hoge ogen te gooien. Degenen geboren onder dit sterrenbeeld houden van ordelijkheid en mooie dingen. Ze houden ook van stijl en wat de romantiek betreft zijn ze ook zeker stijlvol in het organiseren van verrassingen! Voor een partner doen Steenbokken hun best er aantrekkelijk en goed verzorgd uit te zien, want een Steenbok die iemand wil veroveren kan behoorlijk sexy zijn…

De relaties en de Steenbok
Voor een Steenbok hoeft een relatie niet zo “ingewikkeld” te zijn. Als de partner geld, macht of succes heeft zit het wel goed. Als de partner dan ook nog spanning en sensatie in de relatie weet te brengen, des te beter. De ideale partner voor een Steenbok is iemand met een flinke hoeveelheid liefde, iemand die zichzelf honderd procent kan geven, en veiligheid en vertrouwen kan bieden. Als deze ware liefde ergens rondloopt, blijft de Steenbok net zolang zoeken totdat ze hem /haar heeft gevonden.

Steenbok in de Liefde
Een Steenbok is niet snel tevreden als het om de liefde gaat. Hij/zij is wantrouwig en bang om zichzelf te verliezen in hartstochtelijke liefdesperikelen. Maar als de ware partner in beeld komt, verdwijnt deze angst en ontpopt de Steenbok zich als een loyale en toegewijde partner. Het is liefde in de breedste zin van het woord. De Steenbok is in staat om zichzelf en de partner naar een droomwereld te leiden, waar een opperste staat van gelukzaligheid wordt bereikt. Denk aan het betrekken van een prachtig huis (eventueel gekocht met het geld van de partner?) of het organiseren van een fantastisch feest. Dan is de liefde geweldig en zal de Steenbok er alles aan doen om dit zo te houden.

Seksualiteit bij de Steenbok
De Steenbok wil nog wel eens koeltjes overkomen, maar binnenin laait het vuur. In bed heerst het aardse verlangen, want dit sterrenbeeld heeft niet veel nodig om geprikkeld te raken. Liefde en sex gaan hand in hand voor deze volhardende, gepassioneerde en loyale minnaar. De partner zal dan ook niets te klagen hebben. Hoewel de Steenbok graag zelf het initiatief neemt, staat hij/zij altijd open voor nieuwe dingen en experimenten. Als de partner een begrijpend, sterk en wellustig persoon is, kan de Steenbok helemaal tot zijn/haar recht komen….

Wat heeft de Steenbok nodig?
Door zijn/haar strijdlustige karakter houdt de Steenbok van spelletjes die leuk zijn, maar die hij/zij wel kan winnen. Dit sterrenbeeld richt het vizier op een stijlvol en sexy persoon. Iemand met geld, succes en aanzien. Iemand die hard werkt, en doelen stelt. De partner van een Steenbok moet zijn/haar verantwoordelijkheden kennen en met beide benen op de grond staan, net als de Steenbok zelf. De partner moet in staat zijn de Steenbok tot rust te kunnen brengen, maar ook in een opperste vorm van extase. Dit sterrenbeeld is ambitieus en toegewijd. Als de partner de juiste formule toepast, wordt de relatie een fantastisch spel met alleen maar winnaars!

Bekijk ook

Mercurius in Ram: Anderen tot actie inspireren

Ram: Liefdeshoroscoop

(21 maart tot 20 april)