Home => Gewoon buitengewoon => Kristina Boey – Dierencommunicator & Healer

Kristina Boey – Dierencommunicator & Healer


Heb je altijd al willen weten wat dieren denken? Waarom ze bepaald gedrag vertonen en hoe we ze beter kunnen begrijpen? Wist je dat dieren ons gedrag spiegelen maar evengoed onze ziektes en wat ze ons van boodschappen willen geven? Daar weet Kristina Boey ons meer over te vertellen.

Kristina: “ik communiceer met levende en overleden dieren. Daarbij gebruik ik Reiki en werk ik met bloesemtherapie en natuurproducten. Ik ben “alternatief” opgegroeid, mijn moeder gebruikte Homeopathie, kruiden, gezonde voeding en alternatieve therapieën.”

Aumée: “Dan is de stap om alternatief met dieren te werken een logisch gevolg?”

Kristina: “Ja, mijn passie en liefde voor dieren was al duidelijk toen ik 1 jaar oud was en vermits ik steeds met dieren bezig was heb ik me verder verdiept in de alternatieve geneeswijze bij dieren.
Ik miste iets wanneer ik werkte met hen, ik wou dolgraag weten wat zij te zeggen hadden en dachten.
Toen ik mijn 1ste telepathische beelden opving van mijn Schetland pony wist ik dat het mogelijk was om te weten te komen wat dieren denken, voelen en willen vertellen.
Daarom heb ik een cursussen gevolgd in Nederland waar ik de “tools” leerde om écht te communiceren met ze. Sindsdien is er een wondere wereld voor me opengegaan en het verbaast me nog steeds wat dieren weten, hoe bewust ze zijn en wat ze ons te vertellen hebben!
Naast de cursussen om te leren communiceren met dieren heb ik nog vele andere cursussen gevolgd zoals: Bach bloesems voor dieren , opleiding tot Reiki Master, anders genezen op natuurlijke wijze, aromatherapie, natuurlijk bekappen van paarden en opleidingen tot hondeninstructeur.”

Aumée: Als jij het over cummuniceren met dieren hebt, hoe gaat dat in zijn werk en krijg jij daar beelden bij?

Kristina: Ik communicier via foto of met het dier ter plaatse, wat ik doorkrijg zijn inderdaad beelden, woorden en gevoelens. Via mijn lichaam voel ik ook vaak de lichaamlijke klachten of pijnen van het dier.
Je moet het zo zien, dieren communcieren telepatisch metelkaar maar als wij communieren met hen wordt die energie omgezet in woorden, beelden of gevoelensen die pik ik dan op. Op basis van die telepatische gegevens, kan ik het dier verder helpen.

Aumée: Kan iedereen dit leren? Want dat lijkt mij niet zo eenvoudig.

Kristina: Ja, iedereen kan deze telepatische vermogens ontwikkelen. Maar de eneheeft daariets meer aanleg voor dan de andere, het hangt er ook vanaf of dit je pad is of niet. Vaak komen mensen naar mij met de vraag of dat “communiceren met dieren” wel hun ding is en dan merk ik dat die beantwoord wordt en duidelijkheid geeft bij het volgen van mijn cursus “spiritueel en intuïtief contact met dieren”.

Aumée: “Je bent een bezige bij,want je hebt ondertussen ook een boek geschreven, wat was daar de reden voor?

Kristina: “Ik heb mijn eigen manier om dieren te genezen ontwikkeld en werk met dieren die trauma’s hebben, angsten, probleemgedrag, chronische ziekten hebben of psychisch en lichamelijk uit balans zijn.
Daarom dat ik het boek “Boodschappen uit het dierenrijk” geschreven heb, voornamelijk op vraag van de dieren, zij hebben mij hiertoe aangezet. Hierin beschrijf ik onder anderen de ziekten die onze dieren aan ons spiegelen maar ook wat ze hiermee willen zeggen, de uitleg achter probleemgedrag én de boodschappen die ze aan ons willen geven.”

Aumée: Geeft het boek ook tools en inzichten om te leren communiceren met dieren?

Kristina: “Nee, daarvoor is de cursus in het leven geroepen. Deze wordt op regelmatige basis gegeven, je kan hier meer informatie over vinden op mijn website : The Horselistener.be” Uiteraard ben je meer dan welkom op mijn praktijk voor een persoonlijke ontmoeting.


Booschappen uit het dierenrijkBoodschappen uit het dierenrijk
Kristina Boey
Prijs: 18 €
Aantal pagina’s: 120
ISBN: 9789460790249
Formaat: Paperback
Om het boek te bestellen, klik hier of op de afbeelding.

Kristina Boey – Dierencommunicator Healer
Tel: +32 0495 86 54 49 e-mail: kristina.boey@telenet.be

Bekijk ook

Vandaag maak ik mij geen zorgen

Vandaag maak ik mij geen zorgen

Interview met Dick Nijssen, Reiki Master, therapeut en auteur van o.a. de bestseller Inzichtkaarten. Dick brengt in zijn manier van werken met mensen tot uitdrukking dat helen en werken aan jezelf niet per se zwaar en moeizaam hoeft te zijn.