Home => Handanalyse - Handlezen => Basiscursus Handanalyse

Basiscursus Handanalyse


Als handanalyse wordt toegepast met zorg en zonder oordeel, is het een krachtig middel om een scherp beeld te krijgen van de menselijke geest. Onze handen vormen een open boek over ons totale zijn. Ons karakter. Wat we denken, voelen en willen. Ons verleden en onze weg naar morgen.

De handanalyse geeft een prachtig beeld waar de mens staat, waar hij vastloopt, wat zijn blinde vlek is. En dus ook hoe men verder kan, hoe men kan loskomen, hoe men kan gaan zien.

Door een handanalyse kunnen we weten wat er werkelijk speelt. Het kan ons laten zien hoe we onze eigen rol spelen in ons leven en wat we kunnen veranderen.

Handanalyse: Een leuke, gezellige en leerzame manier om kennis te maken met je eigen hand en je talenten
Hoe gaat het in zijn werk?

Het is een gezellig samen-zijn waarbij we in groep een reis door onze handen maken. Iedereen wil best wel eens weten wat er in zijn of haar hand staat, dit is je kans!

We kijken naar de handvormen, lijnen en heuvels in onze hand.Daarbij wordt er verteld wat daarover in jouw hand te lezen valt. Je kan vergelijken, analyseren bij anderen maar vooral, inzicht krijgen in je eigen talenten, blokkades of blinde vlekken.

Is de “Apolo-lijn” aanwezig (Lijn van fame fortune), zijn wij paranormaal aangelegd en hoeveel relaties zijn er van belang in mijn leven? Ben je geboren voor het geluk of ben je eerder die persoon die alles op een rijtje heeft en een grote verantwoordelijkheid draagt naar zichzelf en anderen?

Dit en nog veel meer kom je te weten in deze “Basiscursus handanalyse“.


Er is geen voorkennis vereist om aan deze cursus deel te nemen. Deze tiendelige cursus is bedoeld voor de beginneling die interesse heeft in de mogelijkheden die handanalyse biedt. Aanvankelijk wordt meer theorie aangeleerd, maar aan praktijk zal het zeker niet ontbreken .

Prijs voor deze cursus :200 € per persoon
(inclusief handleiding, koffie en versnaperingen)

Deze basiscursus wordt gegeven door Aumée Kerselaers

Deze cursus wordt in het voor- en najaar gegeven telkens op een dinsdagavond van 20h00 tot 22h00.

Er bestaat ook de mogelijkheid deze cursus in uw woonplaats te organiseren. U dient dan zelf een groep van minimaal 10 deelnemers te werven. Indien je hierover meer informatie wenst, contacteer ons via onderstaand contactformulier.