Home => Kaartleggen-orakelen => Spirituele orakel party's => Symbolic Engelen party

Symbolic Engelen party


Engelen … iedereen kent ze … of toch ook niet?

Engelen partyEngelen zijn fascinerend. Al eeuwen zie je afbeeldingen van engelen in schilderijen, beelden, …Ze worden beschreven in gedichten, boeken, liedjes … In vele religie’s zoals het katholicisme, het jodendom, de islam, kabbala ..is er sprake van gevleugelde wezens die ons beschermen en begeleiden.

Je ziet ze de laatste jaren ook weer véél vaker opduiken in winkels. Je kan er niet naast kijken want ze staan op wenskaarten, beeldjes, kaarsenhouders, …kortom onder alle vormen en kleuren. Ook in de boekenwinkels én de Symbolic site is er genoeg voor uren leesplezier over engelen. En eens je er durft over praten merk je ineens hoeveel mensen ook geloven in engelen. Men zegt dat dit niet zomaar is maar dat ze zich ook écht meer en meer gaan manifesteren in onze wereld.

Engelen bestaan écht ! Het leuke aan engelen is dat je helemaal geen “gaven” hoeft te hebben om engelen in je leven toe te laten. Eens je ze toelaat ga je ze al snel ook als heel gewoon ervaren.

Tijdens een Symbolic Engelen Party delen wegraag met jou wat engelen voor ons kunnen doen en betekenenwant engelen zijn er voor ieder van ons !! Met de voetjes op de grond, los van elke godsdienst verkennen we op een ontspannen manier de wereld van deze gevleugelde fascinerende wezens.

Wat mag je van een Engelen Thema Party verwachten?

  • We gaan engelen aartsengelen eens naderbij bekijken. Kunnen zij ons helpen en hoe doen ze dat? Hoe merk je dat ze je ook écht helpen?
  • We trekken diverse engelenkaartjes en gaan deze bespreken.
  • Tijd voor interactie ; vragen en uitwisseling van ervaringen, meningen, …

Dit en nog veel meer kom je te weten in deze “Engelen party“.

Tussendoor eten we een hapje, drinken we een drankje, praten ween leren we erop los.

Een Engelen party kan ook een leuke namiddag of avond zijn onder vrienden of als vrijgezellen themafeestje!


Er is geen voorkennis vereist om aan deze party deel te nemen. Deze themaparty duurt ± 2 uur en kan overal plaatsvinden. Elke deelnemer krijgt een beknopte handleiding mee en een kleine attentie.

Prijs voor deze Thema party :150 € voor max van10 deelnemers
Vervoerskosten: Wij rekenen 0.20 €/km voor de verplaatsing.

Wil je graag deze Thema Party bij u thuis laten doorgaan, kan je ons contacteren via de link onderaan.

Er zijn verschillende consulenten per regio en thema party’s beschikbaar

Bekijk ook

Transformatie party

Transformatie party

Het Transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Tegelijkertijd blijft het een spel, met alle lichtheid, speelsheid en afwisseling van dien. In deze context creëer je samen een sfeer van openheid en vertrouwen. Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces.