Handanalyse party


Wat is “Handanalyse”?

Handanalyse partyAls handanalyse wordt toegepast met zorg en zonder oordeel, is het een krachtig middel om een scherp beeld te krijgen van de menselijke geest. Onze handen vormen een open boek over ons totale zijn. Ons karakter. Wat we denken, voelen en willen. Ons verleden en onze weg naar morgen.

De handanalyse geeft een prachtig beeld waar de mens staat, waar hij vastloopt, wat zijn blinde vlek is. En dus ook hoe men verder kan, hoe men kan loskomen, hoe men kan gaan zien.

Door een handanalyse kunnen we te weten wat er werkelijk speelt. Het kan ons laten zien hoe we onze eigen rol spelen in ons leven en wat we kunnen veranderen.

Handanalyse: Een leuke, gezellige en leerzame manier om kennis te maken met je eigen hand, jezelf en je talenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is een gezellig samen-zijn waarbij we in groep een reis door onze handen maken. Iedereen wil best wel eens weten wat er in zijn of haar hand staat, dit is je kans!

We kijken naar de handvormen, lijnen en heuvels in onze hand.Daarbij wordt er verteld wat daarover in jouw hand te lezen valt. Je kan vergelijken, analyseren bij anderen maar vooral, inzicht krijgen in je eigen talenten, blokkades of blinde vlekken.

Is de “Apolo-lijn” aanwezig (Lijn van fame fortune), zijn wij paranormaal aangelegd en hoeveel relaties zijn er van belang in mijn leven? Ben je geboren voor het geluk of ben je eerder die persoon die alles op een rijtje heeft en een grote verantwoordelijkheid draagt naar zichzelf en anderen?

Dit en nog veel meer kom je te weten in deze “Handanalyse thema party“.

Tussendoor eten we een hapje, drinken we een drankje, analyseren ween leren we erop los.

Een Handanalyse party kan ook een leuke namiddag of avond zijn onder vrienden of als vrijgezellen themafeestje!


Er is geen voorkennis vereist om aan deze party deel te nemen. Deze themaparty duurt ± 2 uur en kan overal plaatsvinden. Elke deelnemer krijgt een beknopte handleiding mee en een kleine attentie.

Prijs voor deze Thema party :150 € met een max van 10 deelnemers per avond of middag

Vervoerskosten: Wij rekenen 0.20 €/km voor de verplaatsing.

Wil je graag deze Thema Party bij u thuis laten doorgaan, kan je ons contacteren via onderstaand formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Tel of GSM

Uw bericht

Bekijk ook

Transformatie party

Transformatie party

Het Transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Tegelijkertijd blijft het een spel, met alle lichtheid, speelsheid en afwisseling van dien. In deze context creëer je samen een sfeer van openheid en vertrouwen. Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces.