Tarotlabyrint party


Tarotlabyrint partyHet Tarot Labyrint is een lichtvoetig krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensweg en stappen te zetten tot verandering. Het spel ziet eruit als een gewoon gezelschapsspel met speelbord, pionnen en een dobbelsteen.
Je speelt het spel door middel van het gooien van een dobbelsteen, die je door het labyrint van de tarot leidt. Bij elke kaart is er een korte tekst met ‘orakeltjes’, opdrachten of verwijzingen naar andere kaarten. De teksten nodigen je uit om actief met de kaarten bezig te zijn en je belevingen te delen met je medespelers.
In een besloten groep gaan we gebruik maken van dit bordspel, waardoor we, spelenderwijs, onszelf en elkaar beter leren kennen en zo in een open, steunende sfeer onze mogelijkheden en beperkingen leren zien.
We ontdekken dat er oplossingen zijn voor problemen en zien ook dat anderen soms met hetzelfde worstelen als wijzelf. Op die manier krijg je inzicht en leren we onszelf beter in banen leiden.

Ben je iemand die openlijk kan praten in groepsverband of dat graag wil leren en wil je graag je blokkades doorbreken, dan is deze TarotLabyrint party zeker iets voor jou! Er is geen voorkennis vereist om hier aan deel te nemen. Alle materiaal, spellen en decks worden door ons voorzien.

Dit en nog veel meer kom je te weten in deze “Tarotlabyrintparty“.

Tussendoor eten we een hapje, drinken we een drankje, analyseren ween leren we erop los.

Een Tarotlabyrintparty kan ook een leuke namiddag of avond zijn onder vrienden of als vrijgezellen themafeestje!

Het max. aantal deelnemers voor deze party is 6 personen.


Er is geen voorkennis vereist om aan deze party deel te nemen. Deze themaparty duurt ± 2 uur en kan overal plaatsvinden. Elke deelnemer krijgt een beknopte handleiding mee.

Prijs voor deze Thema party :150 € voor max van 6 deelnemers
Vervoerskosten: Wij rekenen 0.20 €/km voor de verplaatsing.

Wil je graag deze Thema Party bij u thuis laten doorgaan, kan je ons contacteren via onderstaand formulier.

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

infoafspraakinschrijven nieuwsbrief

Uw bericht

Bekijk ook

Transformatie party

Transformatie party

Het Transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Tegelijkertijd blijft het een spel, met alle lichtheid, speelsheid en afwisseling van dien. In deze context creëer je samen een sfeer van openheid en vertrouwen. Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces.