Transformatie party


Transformatie partyHet Transformatiespel is een lichtvoetig krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levenspad en stappen te zetten tot verandering. Het spel ziet eruit als een gewoon gezelschapsspel met speelbord, pionnen, kaartjes en een dobbelsteen. Dit is echter geen spelletje of tijdverdrijf. Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces.

Mogelijke thema’s:

 • Ontwikkelen van zelfvertrouwen;
 • Balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning ;
 • Relatieproblemen ;
 • Uitwerken van een conflict;
 • Werken aan of uitwerken van een persoonlijke visie;
 • Omgaan met ziekte of handicap;
 • Reïntegratie na ziekte;
 • Ouder worden;
 • Verliesverwerking;
 • Ontwikkelen van vertrouwen, compassie, onvoorwaardelijke liefde, vrede enz…………………

In het Transformatiespel bepalen de spelers van tevoren een doel waarmee ze het spel willen spelen. Vaak is dit een levensvraag waar je inzicht in wil krijgen, maar het kan ook over het bereiken van de gewenste situatie gaan. Aan het begin wisselen de spelers de doelen met elkaar uit en besteden onder leiding van de spelleider aandacht aan een zo helder mogelijke formulering. De helderheid van de vraagstelling bepaalt hoe helder de antwoorden uit het spel zijn.

Vraagstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Ik sta op een kruispunt van wegen en wil verkennen wat de juiste richting voor mij is.
 • Ik wil meer helderheid over mijn financiële situatie.
 • Ik wil weten hoe ik met mijn gevoel van machteloosheid kan omgaan.
 • Ik wil weten hoe ik mijn lichamelijke blokkades kan oplossen.
 • Ik wil onderzoeken hoe ik het conflict met mijn collega op kan lossen.
 • Ik wil contact krijgen met het plezier en de wijsheid van het ouder worden.

Hoe werkt het Transformatiespel?

In de loop van het spel bewegen de spelers zich door vier niveaus. Ze beginnen op het fysieke niveau waar het onder meer gaat om materie, geld gezondheid. Daarna komen ze achtereenvolgens op het emotionele het mentale en het spirituele niveau. Bij dat laatste gaat het om zingeving en inspiratie.
Het spel wordt gespeeld door 1 tot 6 spelers bij voorkeur met een begeleider. De begeleider regelt het spelverloop helpt bij het mogelijk tegenkomen van verwarrende vragen/probleemsituaties. De spelleider stuurt niet, maar ondersteunt en stimuleert.
Op het spelbord bewandelen de spelers het eigen levenspad. Hierop komen zij direct of op symbolische wijze van alles tegen: verwerven van inzicht, gebruik van vrije wil of intuïtie, in een depressie raken en daar weer uitkomen, verwerken van pijn, omgaan met belemmeringen, ontdekken van kwaliteiten enzovoorts. De kaartjes die je trekt als je op bepaalde velden van het speelbord komt, sturen dit proces. Deze kaartjes verhelderen, moedigen aan en confronteren, alles in relatie tot het speldoel van iedere speler.
Het spel prikkelt de creativiteit en stimuleert het samen delen. De directe communicatie en de voortvarende interactie belichten dan het speldoel van vele kanten.

Kortom…

Het Transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Tegelijkertijd blijft het een spel, met alle lichtheid, speelsheid en afwisseling van dien. In deze context creëer je samen een sfeer van openheid en vertrouwen.
Voorwaarde is dan ook om tijdens deze bijeenkomsten met respect om te gaan met elkaar en met ieders verloop tijdens het spel.

Ben je iemand die openlijk kan praten in groepsverband of dat graag wil leren en wil je graag je blokkades doorbreken, dan is deze Transformatie party zeker iets voor jou! Er is geen voorkennis vereist om hier aan deel te nemen. Alle materiaal, spellen en decks worden door ons voorzien.

Dit en nog veel meer kom je te weten in deze “Transformatie party“.

Tussendoor eten we een hapje, drinken we een drankje, analyseren ween leren we erop los.

Een Transformatie party kan ook een leuke namiddag of avond zijn onder vrienden of als vrijgezellen themafeestje!

Het max. aantal deelnemers voor deze party is 4 personen.


Er is geen voorkennis vereist om aan deze party deel te nemen. Deze themaparty duurt ± 2 uur en kan overal plaatsvinden.

Prijs voor deze Thema party :150 € voor max van 4 deelnemers
Vervoerskosten: Wij rekenen 0.20 €/km voor de verplaatsing.

Wil je graag deze Thema Party bij u thuis laten doorgaan, kan je ons contacteren via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Tel of GSM

Uw bericht

Bekijk ook

Symbolic Orakel party

Symbolic Orakel party

Tijdens deze orakel party woden er verschillende orakelmethodes en Kaartspelen besproken en nader toegelicht. Spelenderwijs leer je inzicht te krijgen en kan je deze delen en bespreken met anderen. Niets moet, alles kan.