19 – De zon


Als een jaarkaart betekent De Zon succes. Het voorspelt de geboorte van een nieuw project, dat in de dromen en fantasieën van het voorgaande jaar verwerkt is. U straalt goede wil uit en mensen baden zich graag in het licht van uw enthousiasme en geluk. Nieuwe inzichten breken door en situaties die vorig jaar bewolkt waren helderen op. Er kunnen geheimen onthuld worden. U kunt, bevrijd van de angsten die u bedrukten, weer ontvankelijk zijn. Verzoeningen met anderen zijn nu mogelijk. Hebt u het vertrouwen in uw dromen bewaard, dan kunt u nu oogsten.

Het is een goed jaar om kinderen te krijgen of bij ze te zijn, want alles is nu speelser dan gewoonlijk. Uw ideeën werpen vrucht af, aangezien u ontdekt hoeveel bereikt kan worden door bevestigend denken. Volg vol vertrouwen uw intuïtie en u zult merken dat ze u niet in de steek laat. wees hartelijk en gul en verwacht volgend jaar enkele goede resultaten te zien. Het is tevens een goede tijd om een gokje te wagen, maar doe het wel als spel, want wederom zullen de gevolgen het volgend jaar blijken, waanneer de wijsheid van uw handelen beoordeeld wordt.

De Zon is de bron van zowel tijdelijke als geestelijke rijkdommen. Denk daarom positief aan uw voorspoed en laat elke dag u meer wijsheid en begrip brengen. Het is een jaar van geluk hebben; er zullen zich vele kansen aandienen, wees er daarom op voorbereid ze te grijpen.

Bekijk ook

9 - De Kluizenaar

9 – De Kluizenaar

In een jaar van De Kluizenaar raakt u geïsoleerd en bent u alleen, vaak al …