Home => Lichaam & Geest => Van de bovenste plank! => De 10 flirtgeboden door Angelique van ’t Riet en Paul smit

De 10 flirtgeboden door Angelique van ’t Riet en Paul smit


Gij zult flirten! Voor het eerst in de wereldgeschiedenis de10 wetten van het zakelijk flirten op een rij!
Alle tips, inzichten, oefeningen en handgrepen om flirtend door het leven te gaan. Met cartoons van Jesse van Muylwijck. Primeur: voor iedere lezer gratis online coaching, en flirtreis door de 10 flirtgeboden door de auteur en oprichter van de Universal Flirting Academy. Auteur is beschikbaar voor interviews en workshops in boekhandels.
Waar de 10 geboden ophielden, gaan Angelique van ’t Riet en Paul Smit verder. Als kind wist je niet beter. Flirten opende de hele wereld. Moeiteloos en in fl ow door het leven gaan, was dagelijkse kost. Flirten op zakelijk gebied is dan ook niet alleen heel natuurlijk (we hebben het altijd gedaan),maar bovendien de kern van op een positieve en vooral effectieve manier met elkaar omgaan. De 10 fl irtgeboden zet met een knipoog de regels van het flirten op een rij en bewijst dat flirten je leven en je werk niet alleen leuker maakt, maar ook vele malen succesvoller en rijker.


BoekbesprekingNancy Liesenborghs

Bij het lezen van de titel kwam er al een lach op mijn gezicht en inderdaad dit is een humoristisch boek dat erg veel wijsheden bevat. Iedereen kan dit boek lezen, alles wordt verduidelijkt met cartoons en tekeningen.
De gratis online coaching is verassend leuk net zoals de oefeningen die verwerkt zijn in de verschillende flirtgeboden.
Doordat het boek met de nodige humor geschreven is ga je alle wijsheden die er in beschreven staan bekijken in een ander perspectief.

Het boek is een aanrader voor iedereen, niet enkel voor te flirten op zakelijk gebied, maar op elk gebied in het leven. Letterlijk flirten doorheen alle situaties in het leven, met enkele simpele geboden en veel humor.

Liefs,

Nancy Liesenborghs


Het Paranormale is onder ons

De 10 Flirtgeboden
Gij zult flirten!
Angelique van ’t Riet en Paul Smit
Prijs:14,95 €

ISBN: 9789021546353
formaat: Paperback
Uitgeverij: Kosmos

Klik hier of op de afbeelding om het boek te bestellen.Nancy LiesenborghsNancy Liesenborghs, is reeds 10 jaar bezig met het spirituele.
In het dagelijkse leven werkt ze als wellnesscoach in samenwerking met Herbalife. Mensen helpen en ondersteunen is haar doel.
Naast dit, zijn Trui en Liesbeth bezig met het oprichten van een spiritueel centrum zodat ze veel meer mensen kunnen bereiken en hun de mogelijkheid kunnen geven naar het zoeken van hun levensdoel.
Mensen vanuit liefde helpen, ondersteunen en begeleiden is haar passie.
Als je veel liefde geeft naar alle levende wezens, ontvang je het in 10-voud terug. Dit is wat ik probeer toe te passen.

Bekijk ook

Zeven wegen naar een gelukkig leven - Deepak Chopra

Zeven wegen naar een gelukkig leven – Deepak Chopra

Hoe zou het zijn als je de kinderen in je leven 7 wetten kon leren die hen hielpen op weg naar een gelukkig leven? Deeprak Chopra presenteert hier de 7 lessen die iedereen zou moeten leren, nog voordat je tot 7 leert tellen! Chopra geeft ons met dit prachtig geïllustreerde boek de handvaten om deze wijze wegen aan elk mens - jong of oud - over te dragen.