Home => Lichaam & Geest => Van de bovenste plank! => Gesprekken met het hiernamaals – Ilse Van Dun

Gesprekken met het hiernamaals – Ilse Van Dun


Ilse Van Dun is een bijzondere vrouw. Meer dan 25 jaar geleden ontdekte Ilse haar uitzonderlijke gave ; zij praat met de doden.
Dit boek is een wereldprimeur: het allereerste boek met gesprekken met bekende overledenen. Het zal je leven veranderen, in positieve zin. Er wacht je misschien wel een omwenteling. Als je luistert naar wat de doden te zeggen hebben.
Via bloemenseances legde zij contact met een aantal groten der aarde die inmiddels in de hemel – of hoe je ’t hierboven ook noemt – vertoeven. En dat leverde wonderbaarlijke gesprekken met bekenden uit het hiernamaals op. Boordevol wijze boodschappen voor de levende mens. We kunnen van de doden nog flink wat leren. Zeker van de zielen die contact zochten met medium Ilse.

Zo lees je in dit boek het bloedstollende gesprek met Maddie McCann, verneem je waar Lady Di écht begraven, wie koningin Elizabeth gaat opvolgen en welke verschrikkelijke dingen president Obama te wachten staan. Wanneer de economische crisis gaat eindigen, welke mooie toekomst er voor Europa in het verschiet ligt en welke natuurrampen India te vrezen heeft. Hou je hart vast en laat er geen twijfel over bestaan: de doden hebben gesproken.


BoekbesprekingMarianne Vervoort

Interessante titel dacht ik en inderdaad, leest als een trein en je kijkt uit naarde volgende boodschap.

Er lopen een paar steeds terugkomende items doorheen de berichten. Eén daarvan is vrijheid. Iets wat Boudewijn als koning van België moest opgeven. Nu is hij in een wereld waar geen titels bestaan en waar pijn, verdriet en andere emoties niet meer van tel zijn. Zijn boodschap voor onze regering is oa de handen in elkaar te slaan en mekaars vriend te zijn ipv tegenpool om uit de chaos te geraken. Jammer genoeg wordt ditbijvoorbeeld in het geschil Nederlands-Frans niet begrepen. “Opruimen op alle vlakken en heb respekt voor elkaar”…Uit dit gesprek blijkt dat hij al in een hoge sfeer vertoeft. Ilse vertelt over de zeven sferen en eens die doorlopen is er ook geen contact meer mogelijk. In die zevende sfeer vinden we Maddy McCann. Ze spreekt over haar moeilijke vindplaats, dat ze per ongeluk verdweenmaar “de waarheid komt na vele jaren boven water“.

Ooit werd over haar gezegd “als dit kind dood is, dan wordt dit een engel” en zo blijkt het…

In het boek vond ik veel oogopeners terug, zoals wanneer Mahatma Gandhi zegt “ik geloofde in mezelf”. Bij zijn verduidelijking geeft hij te kennen dat alles, zelfs een land dat geteisterd wordt door overstroming, geweld of hongersnood, altijd zal overleven dankzij de overvloed aan Liefde voor zichzelf, anderen, de natuur en de wereld. Klare taal, een Aha-Erlebnis… John Lennon benadrukt dan weer de fouten die hij maakte ten tijde van roem en succes. Inzichten die hij kreeg door zijn overgang en waarvan hij blij is dat onze Nathalia het anders aanpakt. Een positieve les die door hem en later ook door Michael Jackson gedeeld wordt: muziek geneest de wereld!

Anderzijds zijn mensen als president Obama ook handlangers van een gezondere wereld. The president who talks from the soul en die zelf nu al weet hoe zijn leven zal verlopen. Wijze woorden van JF Kennedy.

Frapant is het stukje waarin Ilse uitlegt waarom je een ziel van een pas overleden persoon, als medium, best met rust laat.

Aansluitend komt voor mij het meest aangrijpend bericht, dat van Yasmine. Zij kan nog steeds geen zielenrust vinden, door alle oordelen van nabestaanden én doordat ze op een andere dag is heengegaan dan voorzien waardoor er geen overeenkomst is tussen haar sterfdatum en het lot. Ik kan het niet laten meteen een rode kaars aan te steken. Rood omdat het de kleur van onze basisbehoeften is en rust is daaréén van, de Rode Loper waarvan zij presentatrice was en rood als kleur van de Liefde want dat heeft ze nodig omop haar plaatste geraken.

Boeiend, vlot, verhelderend, sereen, … eentje om niet te ver naar achter te schuiven in de boekenkast!

Gesprekken met het hiernamaalsGesprekken met het hiernamaals
Ilse Van Dun
Prijs:19.95€
ISBN: 9789461000002
formaat: Paperback
Pubicatie Datum: 31/10/2009
Klik hier of op de afbeelding om het boek te bestellen.


<P>

Marianne Vervoort

Marianne Vervoort – Berchem (BE)

Door de jaren heen ben ik gegroeid tot iemand waar mensen en dieren terecht kunnen voor behandelingen zoals reiki, voetreflexologie of cranio sacrale therapie.


Bekijk ook

Zeven wegen naar een gelukkig leven - Deepak Chopra

Zeven wegen naar een gelukkig leven – Deepak Chopra

Hoe zou het zijn als je de kinderen in je leven 7 wetten kon leren die hen hielpen op weg naar een gelukkig leven? Deeprak Chopra presenteert hier de 7 lessen die iedereen zou moeten leren, nog voordat je tot 7 leert tellen! Chopra geeft ons met dit prachtig geïllustreerde boek de handvaten om deze wijze wegen aan elk mens - jong of oud - over te dragen.