Home => Persoonlijke ontwikkeling => Bestelling aan het Universum

Bestelling aan het Universum


Een bestelling werkt het krachtigste als je doet alsof hij al is uitgekomen, alsof hetgeen jij wilt al realiteit is.Bijvoorbeeld: “Ik heb geld in overvloed”, of “Ik heb een liefdevolle partner”. Dat is het allerbelangrijkste van bestellen. Ook al geloof je er niets van, gewoon doorgaan, zoals Willem de Ridder zegt: “Fake it till you make it”!

Blijf oefenen tot je je het proces van het bestellen helemaal hebt eigen gemaakt. Een fanclubje kan je daar enorm bij steunen. Dat maakt je bestelling nog krachtiger, als je de steun krijgt van je trouwe fans, die liefdevol naar jou stralen.

Vertrouw er voor de volle 100 procent op dat jouw bestelling al realiteit is en laat het dan los.Je bestelling regelmatig herhalen tot je je doel hebt bereikt is natuurlijk prima, want dat versterkt je aandachtfocus. Maar zodra je je bestelling hebt gedaan laat je hem weer los en weet dat het Universum de details voor jou regelt. Ga er dus niet de hele dag aan lopen denken. Dat is allemaal breintjeswerk en tevens een signaal dat je de boel nog niet helemaal vertrouwt, dat je ergens nog niet gelooft dat je bestelling realiteit kan worden.

Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe, waar etc. jouw wens in vervulling zal gaan. Laat het los alsof het helemaal niet belangrijk is of je wens nu wel of niet uitkomt. En voel DANKBAARHEID voor hetgeen je nu al in je leven hebt gecreëerd! Wow, dat heb je helemaal zelf gedaan, geweldig! Applaus voor jezelf!!!!!

Het Universum is er om jou te steunen!

Richt je bestelling op wat je écht wilt. Je kunt beter niet zeggen: “Ik ben van mijn schulden af” of: “Ik ben niet meer alleen”. Het Universum kent geen verschil tussen wel en niet, het Universum oordeelt nooit en geeft je altijd meer van wat jij (vaak onbewust) uitstraalt. Wees je hier dus bewust van! Richt je op wat je echt wilt en niet op wat er naar jouw idee ontbreekt in je leven. Waar jij je aandacht (je energie) op richt zal groeien.Als je bestelt dat je geen schulden meer hebt blijft de focus liggen op schuld. Je kunt dan beter geld in overvloed of financiële vrijheid bestellen.

Je mag zo gedetailleerdzijn als je zelf wilt, graag zelfs! Natuurlijk mag je een auto bestellen, een parkeerplaats, een huis, een zak vol geld of andere materiële zaken. Besef je wel dat deze middelen geen enkele garantie vormen tot waar geluk. Het gaat juist om het gevoel achter wat je wilt bereiken. Dan zijn materiële zaken slechts middelen en het gevoel het doel. Richt je aandacht altijd op je doel, wat wil je echt bereiken? Hoe wil jij je voelen? Je kunt wel denken dat jij gelukkig zult worden als je die fantastische auto hebt, maar vraag je dan eens af waarom je die auto echt wilt, of dat geld, of dat huis…. Er is niets mis met materiële middelen wensen, maar als je eigenlijk wilt bereiken dat je je vrij voelt, of gelukkig, bestel dan dat je gelukkig en/of vrij BENT. Het Universum regelt de rest, de omstandigheden en alles wat jij nodig hebt om je vrij, gelukkig, liefdevol, etc. te voelen.

GELUK, OVERVLOED EN LIEFDE ZIJN JOUW GEBOORTERECHT

Je kunt natuurlijk met een hele waslijst aan wensen komen, maar de praktijk leert dat hoe gerichter je bestelt hoe makkelijker en sneller je je doel bereikt. Maak je bestelling niet te lang en/of te ingewikkeld. Een paar korte krachtige zinnen (of één zin, net wat voor jou goed voelt) werken het beste om je energie op te focussen.

JE KUNT ALLEEN VOOR JEZELF BESTELLEN!

Alleen jij hebt macht over jouw eigen leven.Je kunt het leven van een ander niet beïnvloeden. Bestellen voor een ander is misschien lief bedoelt, maar het werkt niet. Ieder mens hier op aarde heeft namelijk zijn eigen proces. En misschien bestel je wel iets wat een ander helemaal niet wil.

Soms kan iemands situatie zo vreselijk lijken dat je hem of haar alle geluk zou gunnen, maar het leven is een leerprocesen de persoon in kwestie heeft juist die omstandigheden aangetrokken om weer in zijn/haar kracht te leren staan. Je mag iemand nooit zijn/haar les ontnemen, hoe graag je de ander ook gelukkig ziet… Uiteindelijk zal iedereen, niemand uitgezonderd, in geluk, liefde en overvloed leven. We hebben allemaal ons eigen unieke proces om dat te bereiken.

Natuurlijk mag je altijd liefde stralen naar iemand die dat nodig heeft, bijvoorbeeld in je fanclub, maar alleen kan het ook. Liefdesenergie sturen naar iemand of naar groepen mensen of naar de hele wereld werkt perfect! En je krijgt die liefde ook weer terug. Maar je kunt geen auto voor iemand bestellen. En je kunt ook de situatie van de ander niet veranderen zolang de persoon in kwestie deze situatie zelf creëert.

Ook kun je niets afdwingen. Als je bijvoorbeeld erg verliefd bent op iemand, maar de liefde is niet wederzijds, dan zal een bestelling als: “Jan en ik zijn een gelukkig stel” helaas niet werken als Jan geen relatie met je wil. Je kunt wel een partner voor jezelf bestellen met die unieke eigenschappen die jij belangrijk vindt in een relatie, waar jij je heerlijk bij voelt, los van het feit of dat nu Jan of Piet of Klaas is… En doen alsof die relatie al realiteit is. Het maakt niet uit wie uiteindelijk jouw levenspartner zal zijn, als je gericht bestelt zal die levenspartner voor jou de perfecte kwaliteiten hebben!

Bron: Anja – Spiegeltje

Bekijk ook

4 simpele anti-stresstips

4 simpele anti-stresstips

Niemand wil die heethoofd zijn die door de stress niets kan verdragen en bij de minste ergernis iedereen afsnauwt. Zeg daarom vaarwel tegen die eeuwige stress dankzij de volgende 4 makkelijk uit te voeren tips!