Bad – Badjas – Badkamer


Als je droomt dat je een bad neemt, suggereert dit een reiniging van je innerlijke zelf en het wegwassen van een moeilijke periode. Deze droom kan ook symbolisch zijn voor het afleren van oude gewoontes, ideeen, meningen en andere negatieve dingen. Deze droom verwijst naar vergeving en loslaten.

Als je iemand anders baadt, suggereert dit dat je een betere connectie met deze persoon zoekt. Het kan ook verwijzen naar je verzorgende kant.


Badjas

Wanneer je een badjas draagt in je droom, vertegenwoordigt dit kledingstuk persoonlijke behoeftes of kwesties aangaande privacy. Het verwijst tevens naar sexuele/intieme situaties en je behoefte deze te confronteren en er iets mee te doen.


Badkamer

Als je droomt over de badkamer, heeft dit een rechtstreekse relatie met je instinctieve behoeftes. Je kan een gevoel hebben dat je een zware last te dragen hebt, en een behoefte voelt om jezelf te verfrissen. Deze droom kan ook symbool staan voor zelf-vernieuwing. Je voelt waarschijnlijk een drang om jezelf te reinigen, zowel emotioneel als psychologisch.

Een droom waarin je de badkamer niet kunt vinden geeft aan dat je moeite hebt om je gevoelens te uiten.

Bekijk ook

Anus => Azijn

Anus Als je droomt over je anus, verwijst dit naar negatieve emoties die je binnenhoudt …