Home => Spiritualiteit & Nieuwe tijd => Engelen, Gidsen & natuurwezens => Engelen => Engelen … iedereen kent ze … of toch ook niet?

Engelen … iedereen kent ze … of toch ook niet?


Engelen … iedereen kent ze … of toch ook niet?

Engelen zijn fascinerend. Al eeuwen zie je afbeeldingen van engelen in schilderijen, beelden, …Ze worden beschreven in gedichten, boeken, liedjes … In vele religie s zoals het katholicisme, het jodendom, de islam, kabbala ..is er sprake van gevleugelde wezens die ons beschermen en begeleiden.

Je ziet ze de laatste jaren ook weer véél vaker opduiken in winkels. Je kan er niet naast kijken want ze staan op wenskaarten, beeldjes, kaarsenhouders, …kortom onder alle vormen en kleuren. Ook in de boekenwinkels én de Symbolic site is er genoeg voor uren leesplezier over engelen. En eens je er durft over praten merk je ineens hoeveel mensen ook geloven in engelen. Men zegt dat dit niet zomaar is maar dat ze zich ook écht meer en meer gaan manifesteren in onze wereld.

Sinds Reiki in mijn leven kwam volgden eigenlijk als vanzelf ook de engelen. Eerst een beetje sceptisch en spottend maar langzaam liet ik ze ook toe. Hoe meer ik met mijn innerlijke zelf in contact kwam, hoe zelfbewuster ik werd hoe meer en meer ik dingen begon te ervaren waardoor ik er niet meer omheen kon. Engelen bestaan écht ! Het leuke aan engelen is dat je helemaal geen “gaven” hoeft te hebben om engelen in je leven toe te laten. Eens je ze toelaat ga je ze al snel ook als heel gewoon ervaren.

Dankzij de Symbolic Thema Party deel ik dat ook graag met jullie want engelen zijn er voor ieder van ons !! Met de voetjes op de grond, los van elke godsdienst verkennen we op een ontspannen manier de wereld van deze gevleugelde fascinerende wezens.

Wat mag je van een Engelen Thema Party verwachten?

  • We starten met een mooi engelenverhaal als sfeermaker.
  • Dan gaan we engelen eens naderbij bekijken? Kunnen zij ons helpen en hoe doen ze dat? Hoe merk je dat ze je ook écht helpen? … Aangevuld met een paar leuke persoonlijke anekdotes.
  • We trekken engelenkaartjes en gaan deze bespreken.
  • Tijd voor interactie ; vragen en uitwisseling van ervaringen, meningen, …
  • Tenslotte eindigen we met een korte meditatie- –

In een straal van ong 50 km rond Brussel kom ik heel graag ook naar jou toe !
Alhoewel er wel mogelijkheid is tot aanschaffen van zaken in dit thema is een thema party geen verkoopdemonstratie maar eerder een workshop.

Eén vaste prijs ongeacht de aanwezigen : 100€ / Let wel : min 5 personen

Als dank voor de gastvrijheid en het vertrouwen van de gastvrouw biedt Symbolic haar een gratis persoonlijke horoscoop aan.
Heb je interesse of heb je nog vragen aarzel niet me, volledig vrijblijvend, te contacteren

Liefs,

Regina Verbeeren


Je kan mij vragen voor het geven en begeleiden van volgende Symbolic Home Party’s en Symbolic Thema party’s:

  • Symbolic Home Party

Wil je mij contacteren voor het maken van een afspraak of meer informatie, dan kan jedit doenvia onderstaande link “Contacteer mij”, ik zal je dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bekijk ook

Uit de spirituele kast komen

Uit de spirituele kast komen

Ik ben groot gebracht in een spirituele omgeving, maar zweeg daarover. Ik ben blij dat ik daar nu voor durf uit te komen. Wij hadden een niet alledaags gezin: mijn vader was spiritueel genezer. En in plaats van een dokter genas mijn moeder ons door middel van gebeden en affirmaties. Er waren altijd wonderbaarlijke genezingen, verschijningen van engelen en wonderlijke gebeurtenissen tijdens mijn kinderjaren.