Engelentherapie

Herken je dit? Er was eens een moment, of meerdere dat een vriendin of familielid door een zware en moeilijke periode moest. Jij voelde op dat moment zoveel compassie voor diegene die het betrof dat je iets hebt gezegd…iets kleins en misschien weet je niet eens waar je de woorden vandaan haalde? Maar…de persoon is je nog altijd dankbaar voor dat kort zinnetje; een helder inzicht. Onbewust heb je toen de Engelen of een andere hogere macht toestemming gegeven om jou als kaaal te mogen gebruiken en door de compassie die je voelde opende je Hart zich als vanzelf, waardoor dit gegeven mogelijk werd…Je was even onbewust een Engel op Aarde.

Engelentherapie is niet anders, echter in dit geval heeft de coach een bewuste keuze gemaakt. Door training, bewustwording en afstemmingen op de trillingen van de Engelen, heeft een Engelentherapie Coach toestemming gegeven aan het Universum om als kanaal te dienen en hierbij de mensheid op Aarde te helpen naar een hoger bewustzijn…Uit compassie, in Liefde en Licht.

Engelentherapie is het proces om de stromen van het denken te veranderen. Daar is doorzettingsvermogen en lef voor nodig, omdat je met jezelf geconfronteerd wordt en dat voelt niet altijd prettig. Het is gebleken uit vele onderzoeken dat de mensen zo “geprogrammeerd” zijn, dat het haast onmogelijk lijkt om uit een bepaalde situatie te groeien, ook al zijn er klachten op lchaamlijk,emotioneel of mentaal niveau.
Het belangrijkste doel in de Engelentherapie : Het Antwoordt Ben Jij!

Een Coach die Engelentherapie in de praktijk aanbiedt is dus geenszins bezig om de cliënt te genezen. Doordat de Coach zich vanuit haar/zijn Hart verbindt met de Engelenwereld, zal de cliënt op een liefdevolle en zachtere manier met zichzelf geconfronteerd worden, waardoor Engelentherapie ruim 80% meer kans van slagen heeft.

Een Engelentherapie Coach heeft tijdens de beroepsopleiding geleerd om emotioneel betrokken te luisteren. Kort gezegd; Hij/zij luistert met het Hart om te begrijpen, en nooit met de Geest om maar te kunnen antwoorden…
Tijdens een sessie of dit in de praktijk of een telefonisch consult is, zal de Coach zichzelf continu verbinden met de Engelen en uitsluitend de liefdevolle zegeningen en inichten geven die door de Engelen worden ingefluisterd.

Het is belangrijk te weten dat Engelen Geen Toekomst Voorspellen! Engelen kun je zelfs NIET lokken of vangen, omdat ze slechts worden gezonden uit het Licht, wanneer het Goddelijk Plan dat wenst.
Het woord “ENGEL” betekent “Boodschapper van God” ( of hoe je God ziet ). Engelen zijn wezens van onvoorwaardelijke liefde. Zij zijn uitsluitend bezig om op onze Goddelijkheid en mogelijkheden te focussen en zeker niet om onze fouten te zien. Engelen oordelen NIET, maar Engelen geloven in JOU, of jij nu wel of niet in hun bestaan gelooft.

Nu hebben de mensen op Aarde een vrije wil om zelf beslissingen te kunnen nemen en daar hebben de Engelen natuurlijk alle respect voor. Zij zullen ( en mogen ) namelijk NOOIT ingrijpen in onze vrije wil. Natuurlijk weten ze wel wat wij nodig hebben maar werken uitsluitend volgens de Universele wetten.
De allerbelangrijkste regel is : “VRAAG!!!”
Vraag dus gerust jouw Engelentherapie Coach om assistentie in wat dan ook en kijk, hoor of voel wat er gebeurt. In de wereld van de Engelen is GEEN Aardse tijd, dus ze kunnen overal en altijd bij je zijn.

Engelentherapie is de integratie van persoonlijkheid, Ziel en Geest. Vanuit het Hart door de lagen van je beperkingen, ga je met de Engelen zelf op zoek naar jou ware authenticiteit.

Angel DuhemAngelique Duhem is Engelentherapie Coach. Met Engelentherapie begeleidt ze veel mensen in hun persoonlijke ontwikkleing en groei naar een hoger bewustzijn.
Ze geeft ook spirituele home party’s Thema Party’s voor Symbolic
Meer info over Angel vind je hier: Angel Duhem

Bekijk ook

Uit de spirituele kast komen

Uit de spirituele kast komen

Ik ben groot gebracht in een spirituele omgeving, maar zweeg daarover. Ik ben blij dat ik daar nu voor durf uit te komen. Wij hadden een niet alledaags gezin: mijn vader was spiritueel genezer. En in plaats van een dokter genas mijn moeder ons door middel van gebeden en affirmaties. Er waren altijd wonderbaarlijke genezingen, verschijningen van engelen en wonderlijke gebeurtenissen tijdens mijn kinderjaren.