Home => Spiritualiteit & Nieuwe tijd => Paranormaal => Divinatie & orakelen => Ouija Bord of glaasje draaien

Ouija Bord of glaasje draaien


Goede en slechte entiteiten,


De meest entiteiten zijn aardbewoners en zoals je goede en slechte ‘levenden’ hebt, heb je ook goede en slechte ‘overledenen’. Je weet dus nooit wie je aan ‘de lijn’ hebt. De meeste mensen vragen naar een bepaalde persoon, helaas komt het maar weinig voor dat je deze persoon ook daadwerkelijk te spreken krijgt omdat deze al is overgegaan.

Vaak komen meerderen geesten op je signaal af en zo staan zij in dubio; ze kunnen communiceren met een levende (en dat willen ze heel graag), maar hij is niet diegene om wie je vroeg.

Een groot aantal zal zich dan voordoen als diegene om wie je gevraagd hebt en als je niet om bewijzen (oude herinneringen, telefoonnummers, bepaalde data) vraagt, kunnen ze dit heel lang volhouden.

Goede entiteiten zullen je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden, echter bedenk wel. Ook zij kunnen GEEN toekomst voorspellen, zij weten niet meer dan wij. En soms zullen ze een leugentje om bestwil vertellen.

Slechte entiteiten zullen je proberen angst aan te jagen, door verkeerde toekomstvoorspellingen te doen of door je vervelende antwoorden te geven. Sommigen hebben anderen gevonden en proberen zo met een groepje je voor de gek houden.

Ook kunnen zij zich als ‘klopgeest’ gaan voordoen, door deuren open en dicht te maken, met dingen gooien, met dingen rammelen of op muren te gaan bonzen.
Wat echter ook kan gebeuren is dat deze entiteit zo graag weer wil leven, dat hij zich vastzuigt aan je en zo bezit van je neemt (bezetenheid), hij probeert je zijn wil op te leggen en zo dingen te laten doen (van leugens vertellen tot jezelf verwondingen aanbrengen). Als je hier niets aan doet, heb je de rest van je leven last van zo’n plakker.

Gelukkig zijn er heel goede paragnosten of exorcisten die je hiervan af kunnen helpen.
Deze bezetenheid wordt vergemakkelijkt als je in trance bent, zorg er dan ook voor dat je NOOIT tijdens zo’n sessie in trance raakt.

Mocht je wel diegene doorkrijgen die je wilde spreken, dan zal hij waarschijnlijk al zo zijn best doen om zich bekend te maken dat je geen bewijzen hoeft te vragen. Maar doe het dan toch altijd, vraag hem om namen, telefoonnummers of iets dergelijks. Zorg er wel altijd voor dat je niet dat antwoord in je gedachten hebt, zodat iemand anders het zou kunnen opvangen. Je kunt ook een wachtwoord afspreken, wat je samen gebruikt.

Mensen die toch graag contact willen hebben met een overledenen, raad ik aan een medium te bezoeken en daarmee te kijken of er boodschappen zijn. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Begin dus nooit zomaar op eigen houtje met dit soort spelletjes.

Bekijk ook

Divineren met schelpen

Divineren met schelpen

Wie heeft er nou niet schelpen gezocht aan het strand en als kind met verwondering afgevraagd hoe het komt dat je de zee kan horen in de schelp? Schelpen zijn altijd gewaardeerd om hun schoonheid en magische krachten. Ze dienden als geld, amulet, gebruiksvoorwerp en ter versiering.