Home => Spiritualiteit & Nieuwe tijd => Spiritualiteit & Maatschappij => Complotten & Theorieën => De Aarde verandert… de mensheid verandert

De Aarde verandert… de mensheid verandert


Als we om ons heen kijken, zien we steeds meer signalen die wijzen naar afbrokkeling van de oude structuur. De instituten die zolang hebben kunnen gedijen en altijd voor lief zijn genomen, liggen nu onder vuur. Immers kan er alleen verandering ontstaan door eerst het oude af te breken. Zoals de Aarde haar negativiteit loslaat via vulkaanuitbarstingen en aardbevingen, zo gebeurt dat ook op kleinere schaal. Er ontstaan nu nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen. Hoe we deze kansen gaan benutten, hebben wij zelf in de hand.

Nemen we de afbrokkeling voor lief en blijven we het oude systeem voeden, of gaan we op een geheel andere voet verder? Bevolkingen over de gehele wereld komen in opstand tegen de regeringen en mondjesmaat zien we hier beelden over verschijnen. Ze pikken het niet langer en willen dat het totalitaire regime in hun land verdwijnt. Het bewustzijn dat de afgelopen jaren steeds sneller gesynchroniseerd wordt met een stijgende tendens, zorgt dat mensen langzaam beginnen te ontwaken uit een 13.000 jaar lange droom.

Hoe is het zover gekomen? De vraag is eerder, hoe komen we weer terug op het oude niveau en hoe herinneren we ons dit niveau weer? De kennis ligt al opgeslagen in ons lichaam en wacht om gebruikt te gaan worden. Het ligt allemaal binnen de eindeloze mogelijkheden. Er gaat een bewuste keuze aan vooraf om weer op dit niveau terug te komen. Vervolgens worden alle oude trauma’s en blokkades verwerkt, die ontwikkeling tegen houden. Dit activeert op zijn beurt weer nieuwe DNA-strengen die blauwdrukken bevatten naar eindeloze informatie-schatten.

De gebruikte hoogwaardige technologie in Atlantis, Lemurië en verder, mag dan verloren zijn gegaan, maar de kennis blijft altijd. De sleutel om toegang te krijgen tot deze technologie is compassie. Tijdslijnen zijn lucide en buigzaam en wanneer we hier weer gebruik van leren te maken is het gemakkelijker om in het nu te leven en te begrijpen wat daarmee bedoeld wordt. In het nu hebt je geen angst, want je weet dat je je eigen toekomst kunt manifesteren. De genoemde technologie kan vanuit bijvoorbeeld het oude Lemurië worden geprojecteerd in onze eigen tijdslijn, zodat we deze kunnen toepassen voor hedendaagse oplossingen. Waarom fysiek (extern) tijdreizen, als je je ook kunt verbinden met de vele tijdslijnen die door elkaar lopen als een vrolijk golfpatroon.

Laten we niet vergeten dat de gemiddelde mens op Aarde duizenden jaren heeft stilgestaan op het gebied van technologische vooruitgang. Een samenleving gebaseerd op kunstmatige technologie zal zichzelf uiteindelijk altijd vernietigen omdat het gevoel weg is. Een samenleving gebaseerd op technologie gerelateerd aan de natuur, zal zichzelf verrijken omdat deze werkt op basis van het gevoel en gedachten.

Op deze manier zijn piramides in het oude Egypte gebouwd met de technologie en de kennis van het oude Lemurië en het oude Atlantis. Op de Maan en op Mars zijn evenals op Aarde ook piramides of restanten van piramides te vinden. Zelfs op de achterzijde van Mercurius zijn overblijfselen te vinden. Op Venus vinden we alleen etherische piramides. Zoals gezegd is de technologie verloren gegaan, maar de kennis is nog springlevend. De kennis die is gebruikt om de Grote Piramide en de Sfinx te bouwen, ligt opgeslagen in een oude tempel in India.

Bij deze tempel worden vaak meditaties georganiseerd. Ook Mahatma Ghandi is er eens geweest om te vragen voor vrede op de wereld. Hij kwam er hierdoor achter dat je, om iets werkelijk te willen, niet buiten jezelf zult moeten kijken, maar in jezelf. Een kracht buiten jezelf kan vrede brengen, maar zul je dan zelf leren hoe het is om vrede te hebben? Is het niet veel leerzamer om zelf te leren leven vanuit vrede, en deze vrede uit te stralen naar de wereld om je heen?

Natuurlijk zullen veel verstoorde berichten gaan over een redding van de mensheid (en vernietiging van de Aarde) en dat de mensen zo weinig mogelijk moeten doen en alleen maar achterover hoeven te leunen. Dit zodat de status quo blijft behouden en er niets zal veranderen. Het zal duidelijk zijn van welke bronnen deze berichten afkomstig zijn. Er komen nu nieuwe kansen met de afbrokkeling van het oude systeem. Laten we deze kansen pakken en deze uitdragen, er een mee worden. Door te leren accepteren wie wij zijn en wat onze krachten zijn, kunnen wij samen het licht vasthouden op Aarde. Niet afwachten wat er komen gaat, maar zelf een nieuwe werkelijkheid creëren. Voor jezelf. Als je in deze kracht staat, steek je anderen om je heen ermee aan. Merk hoe aanstekelijk dit werkt en hoe mensen er voor open zullen staan.

Zelfs grote meesters als Mahatma Ghandi en Drunvalo Melchizedek blijven altijd ontdekken en leren. De kennis die zij brengen is een grote verrijking voor de wereld. Laten wij ook niet vergeten in onze eigen kracht te blijven staan en uitgaan van wat wij zelf weten. Dan schuilt in ons allemaal het meesterschap. Onszelf niet in vertwijfeling laten brengen, maar vertrouwen op onszelf. Rond 2015 zullen de eerste meesters opstaan, wanneer zij voelen dat de mensheid hier klaar voor is en bereid is te leren van hun kennis. De kosmos ligt aan onze voeten. De oneindige mogelijkheden liggen binnen handbereik. Onze Schumann cursus bijvoorbeeld heeft laten zien hoe letterlijk iedereen in contact kan komen met buitenaardse wezens, op elk moment van de dag, op elke plaats.

Together we synchronize consciousness, we are ONE.
Bron: Niburu

Bekijk ook

Video – Worden wij wakker? interview met Marcel Messing

Worden wij wakker? is een goed gedocumenteerde boek van Marcel Messing die iedereen in de wereld vraagt om heel snel wakker te worden. De schrijver geeft in dit boek goed de verborgen krachten achter het wereldtoneel weer. Er zijn al technieken waarvan de meeste mensen niet eens afweten, dit met uiteindelijk doel, de privacy van de mens om zeep te helpen en de mens te controleren.