Home => Symbolic => Aumée Kerselaers => Aumee Kerselaers

Aumee Kerselaers


Persoonlijk consult: HandanalyseVan kinds af aan was ik al vertrouwd met spiritualiteit, alternatieve geneeswijzen en nog veel meer. Mijn blinde vader, Ronald Kerselaers, heeft al jaren een eigen praktijk in Berchem waar hij mensen begeleid met oa homeopathie, Bach bloesems, kleurentherapie en nog zoveel meer! Mijn moeder heeft ervoor gezorgd dat ik mijn persoonlijke ontdekkingsreis in alle vrijheid heb mogen bewandelen. Niets was haar teveel! Je mag gerust weten dat zij mijn voorbeeld is voor onvoorwaardelijke liefde en toewijding!

 Mijn spirituele ontdekkingsreis zette zich voort en ik bezocht beurzen en genoot van het contact met mensen en de informatie-uitwisseling die daarbij ontstond. Toch merkte ik, als hooggevoelig persoon, dat ik het lastig vond om in een dergelijke rumoerige en hectische omgeving en energieën mensen te informeren. Mijn kracht ligt in het persoonlijke contact, het invoelen van mensen maar dat kan ik alleen doen in een rustige omgeving. Van toen af aan kwamen de mensen naar mij thuis waar ik hen persoonlijke kon begeleiden.

Rond die tijd kwam ik ook op het idee om mensen thuis te bezoeken om ze kennis te laten maken met mijn opgedane kennis rond spiritualiteit, bewustwording, natuurlijke geneeswijzen en het buitenzintuiglijke. De Symbolic Home Party’s werden een feit!

Mijn passie voor astrologie, numerologie, tarot orakels, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling enz… weerspiegelt zich op mijn website, als je doorheen de site bladert, zie je duidelijk waar ik zelf mee bezig ben.Doorheen de jaren heb ik tal van opleidingen gevolgd waaronder Hand- en gelaatsanalyse, Tarot, numerologie en heb ik mezelf ook toegelegd op Spirituele Astrologie.