Aura kleur : Roze


Staat voor : onvoorwaardelijke liefde, verzoening en zachtaardigheid, de kleur van de wijze raadgever.

Positieve eigenschappen : de drager van een helderroze aura is een vredestichter van nature en een vriend van iedereen die kwetsbaar is . hij/ zij heeft een speciale band met kinderen en dieren en koestert anderen van kindsbeen af. Het is een goede zaak als iemand met deze aura kunt vinden om je te helpen als jij je met iemand wilt verzoenen of als je persoonlijke problemen hebt of kwetsbaar bent.

Negatieve aspecten :

  • hardroze kan een teken zijn van sentimentaliteit en soms ook van overmatige bezitterigheid ten opzichte van familieleden, vooral als het om kinderen gaat.
  • Een bijna doorzichtig roze kan emotionele uitputting aangeven, wat misschien een gevolg is van een te grote emotionele betrokkenheid bij het adviseren of begeleiden van anderen.
  • Als het roze wazig is, kan het gaan om iemand die zich sterk in andermans standpunt verliest dat hij / zij bijna niet in staat is een duidelijke keuze te maken zonder dat anderen hem daarin flink sturen.
  • Koraalroze is een teken van onbeantwoorde liefde.

Lichamelijke verbanden : Roze heerst over het hoofd, de klierenen alle ziekten van psychosomatische oorsprong. De kleur houdt verband met familiekwalen en kinderziekten.

  • een schitterende roze aura betekent evenwichtige emoties, reglmatige slaappatronen en het vermogen zelf in extreme situaties ontspannen te blijven.
  • ook is het een teken van aangeboren helende vermogens, speciaal bij kinderen en dieren.
  • Hard roze kan wijzen op bevattelijkheid voor hoofd- en oorpijn, terwijl doorzichtig roze emotionele dan wel fysieke uitputting verraadt.

Chakra : hart.

Kristallen/edelstenen : koraal, kunziet, rhodochrosiet, roze kwarts, sugiliet, toermalijn.

Tegenkleur : voor roze is een tegenkleur niet nodig, aangezien roze zachtaardige, liefdevolle energieën uitstraalt. Mocht je echter vinden dat je te sentimenteel wordt, dan is pastelblauw de juiste kleur om het evenwicht te herstellen.

Bekijk ook

Aura kleur : Grijs

Aura kleur : Grijs

Staat voor : redelijkheid, aanpassingsvermogen en de kunst op te gaan in de achtergrond ; …