Home => Handanalyse - Handlezen => De lijnen in de hand => Bijzondere lijnen in de hand

Bijzondere lijnen in de hand

De geluksdriehoek. Als de levenslijn, Mercuriuslijn en de hoofdlijn een driehoek vormen dan is dat de geluksdriehoek. Hoe groter de driehoek, hoe groter het geluk.  

Als de karmalijn, Mercuriuslijn en de hoofdlijn een driehoek vormen noemen wij dat de genezende driehoek of Godsoog. De energie vanuit de kosmos wordt ontvangen en kan worden doorgegeven aan anderen (Reiki of magnetiseren), Dit kan ook gewoon door aanwezig te zijn, te luisteren en advies te geven. Hoe leger de driehoek, hoe sterker de energie kan stromen!

Drie lijntjes naast elkaar boven de hartlijn op de mercuriusheuvel (onder de pink) noemen we healingstigma of empathielijntjes. Dienstverlening vanuit het hart, zonder dat je jezelf tekort doet! Zeker in combinatie met het “Godsoog” is dit het teken om met de handen te healen!

Zie jij bijvoorbeeld een ‘M’ in de drie middelste primaire lijnen van je handpalm? Dan is dat een héél goed teken want het voorspelt een hoop geluk en succes in je leven.  Mensen met de “M” in de hand zijn héél erg ambitieus en gedisciplineerd !  Ze hebben een zeer sterke intuïtie en mensenkennis.

Ze zijn meestal aangetrokken tot beroepen zoals journalistiek, politiek of onderwijs. Bovendien zijn zij uitstekend in het maken van geld in het leven. Ze beschikken over grote zelf-discipline en zelf-motivatie, daarom zou een carrière in een management functie of zelfstandig ondernemer goed bij hen passen!

Vrouwen met dit teken in de hand hebben een grotere intuïtie dan mannen.  Ze houden niet van liegen of belogen worden! Het enige waar je op moet letten, is dat de ‘M’ voorkomt op je dominante hand (dus de hand waarmee je schrijft).

Kernwoorden:

  • Leiderschap
  • Rijkdom.
  • Fortuin in het leven.
  • Grote vooruitzichten.

Bekijk ook

Interpreteer de Apollolijn of zonnelijn

De Apollolijn wordt ook wel de zonnelijn of succeslijn genoemd. En kan eigenlijk op ieder punt …