Aura kleur : Zwart


Staat voor : hervormingen, herstel, aanvaarding van het leven zoals het is en de confrontatie met je sterfelijkheid ; de kleur van de hervormer.

Positieve eigenschappen : een helderzwarte, bijna doorzichtige aura kan erop wijzen dat iemand emotioneel en spiritueel rust nodig heeft. Misschien heeft hij een afmattende of stressvolle periode achter de rug en doet hij nu achter de beschermende duisternis nieuwe krachten op.
Een positieve zwarte aura duidt heel sterk op geestelijke bescherming. Dit kan inhouden dat de bezitter zich bewust of onbewust afschermt tegen een inbreuk. Ga dus bij het auralezen over op een ander onderwerp.

Negatieve aspecten : een dof zwart wijst op uitputting of depressie. Vaak tref je meer aan als vlekken of strepen dan als een heel veld.

Een schel metaalachtig zwart kan duiden dat de betrokkene een paranormale vampier zou kunnen zijn. Zo iemand zadelt je op met zijn problemen, maar negeert elke positieve suggestie en legt de motieven en gedragingen van anderen zo negatief mogelijk uit, ‘een aura die je maar beter kunt vermijden’

Lichamelijke verbanden : Zwart heerst over de voeten, de benen, de botten en de dikke darm.
de aanwezigheid van zwarte vlekken in de aura kan aangeven dat een deel van het lichaam uit evenwicht is of dat energieën niet vrijuit stromen. Dit kan betekenen dat de betrokkene een paar negatieve gewoonten heeft waaraan hij zou moeten werken. Meditatie maakt dergelijke vlekken kleiner, evenals lichamelijke oefening en zonlicht.

Chakra : Wortel of stuit.

Kristallen/ edelstenen : rookkwarts, obisidiaan en onyx.

Tegenkleur : zuiver wit licht.

Bekijk ook

Aura kleur : Bruin

Aura kleur : Bruin

Staat voor : koestering kunnen geven , voor het aanvaarden van eigen en andermans zwakte …