Home => Astrologie => De Afrikaanse Horoscoop => De weelde van Amber en Zilver

De weelde van Amber en Zilver


Geheimzinnige deals in donkere ruimtes en op afgelegen plekken, het verhandelen van goederen en verspillen van fortuin, het van hand tot hand gaan van zilver en amber, is het beeld bij dit teken.

Het verhandelen van zilver en amber heeft als doel voorspoed (ook in een relatie) te bekomen. Degene die geboren is onder het teken Weelde van Amber en Zilver is erg actief, maar kan ook bovenmatig onrustig en nerveus zijn.

Je hebt respect voor en een hang naar alles wat origineel en uitdagend is. Dit kan soms echter verkeerd uitpakken, waardoor er veelvuldige verliezen kunnen ontstaan. Dit omdat je door overhaaste aankopen soms vergeet dat er ook andere en noodzakelijke dingen moeten worden aangeschaft. Je bent in staat om zonder al te veel zekerheid en snelle verleidingen te leven, omdat je sterk bent en dit als een teken ziet van innerlijke vrijheid.

Je bent emotioneel opgewonden als het gaat om verleid te worden, meer dan om zelf te verleiden. Het is belangrijk voor jou om jezelf te blijven in deze haastige en drukke wereld. Anders bestaat het risico dat je leven weliswaar opwindend is, maar leeg blijft en je je intellectuele vermogen of intelligentie niet ten volle benut. Jouw sterk ontwikkelde intellectuele vermogen kan je goed van pas komen om in te zetten op het gebied van liefde en zaken.

Je zou, als je dit zou willen, een goede coach of counselor kunnen worden.

Bekijk ook

De Voorouder – 5 juni tot 4 juli

Periode 5 juni tot 4 juli