Home => Lichaam & Geest => Gezondheid => Gezondheid & Milieu => Vaccinaties Baarmoederhalskanker

Vaccinaties Baarmoederhalskanker


Terwijl in steeds meer landen de systematische vaccinatie tegen baarmoederhalskanker stopgezet wordt wegens de onverantwoorde risico’s, de onduidelijkheid van de gevolgen op langere termijn en de frappante bijwerkingen (o.m. dodelijke slachtoffers !), gebruikt de farmaceutische industrie (altijd belust op geld) via uitgekiende marketing technieken (gratis iPod !) volop haar macht en lobbywerk om de Vlaamse en Nederlandse overheid en de angstige burgers te overtuigen van de noodzaak der vaccinaties.

Vanaf 2010 zouden alle Vlaamse meisjes op school gratis ingeënt worden (‘gratis’ betekent hier dat de vaccins betaald worden met gemeenschapsgeld, namelijk 412 euro per stuk).


Laat je niks wijsmaken. Dit is een zoveelste poging om geld te verdienen door (jonge) mensen ziek te spuiten en onnodige angst rond te zaaien. Informeer jezelf. Laat je niet bang maken door wat de fabrikanten en de marionetten der overheid roepen.

Weiger proefkonijn te zijn van gifmengers. Indien mogelijk zijn alle inentingen (zoals ook griep- en kindervaccins) trouwens best te mijden. Want je verzwakt je lichaam en je eigen weerstand door een dodelijke gifcocktail in te spuiten en je brengt je leven en gezondheid in gevaar.

De spectaculaire toename van autisme bij kinderen de laatste jaren zou toe te schrijven zijn aan de groeiende reeks inentingen (met name aan het giftige ontsmettingsmiddel ethylkwik en de zware metalen in vaccins).
Ook wiegedood wordt al jaren in verband gebracht met vaccinaties. Rond inentingen circuleren trouwens veel tegenstrijdige berichten op het internet.
Doe zelf onderzoek en kijk ook altijd naar de bron van de informatie die je raadpleegt. Maar uiteindelijk hoef je geen dokter te zijn om te begrijpen dat de kleine baby, peuter en kleuter lichamen de overdaad aan gifstoffen in de vele vaccins
niet kunnen verwerken en daardoor allerlei ziektebeelden ontwikkelen of zelfs sterven.

Er zijn trouwens veel efficiëntere en natuurlijke methodes om jezelf te beschermen en je immuunsysteem krachtiger te maken tegen infecties, bacteriën, virussen en parasieten.

Voorkomen is beter dan genezen. Let op je voeding, bouw jezelf een sterk lichaam door zuivere en onbewerkte kwaliteitsvoeding te kiezen en alle rommel en matrixfood te mijden. Een gezond lichaam kan alles aan.

Mijd zoveel mogelijk gifbronnen zoals suiker, koffie, industrievlees, alcohol, tabak, drugs, straling. En verder zijn er een hele reeks kruiden en supplementen die kunnen helpen om je te beschermen. Kijk op de Flora pagina bij natuurlijke antibiotica of gebruik een krachtig kruidencomplex (zie florapagina).

Link naar de florapagina
www.rivendellvillage.org/flora.htm

Vaccinaties Baarmoederhalskanker

Kort samengevat:

  • Er is nergens objectief wetenschappelijk onderzoek te vinden dat bewijst dat het HPV vaccin nodig zou zijn, dat het effectief werkt en dat het inderdaad zo onschuldig is als men beweert.
  • Het HPV vaccin is een giftige cocktail van onder meer genetisch gemanipuleerde virusdeeltjes (zijn dus lichaams- en DNA vreemd), lichaamsvreemde eiwitten, zout (sodium chloride), borax (sodium borate), polysorbate 80, aluminium (= een berucht hersengif), en meer schadelijke stoffen.
  • Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer: verlamming – bewusteloosheid – aanvallen – overgeven – gezwollen lichaamsdelen – pijn in de borst – hartafwijkingen – het uitvallen van de nierfuncties – verstoord gezichtsvermogen – artritis – moeilijk ademhalen – ernstige huiduitslag – braakneigingen – miskramen – menstruele onregelmatigheden – complicaties in de geslachtsdelen – wratten op de geslachtsdelen – vaginale aandoeningen – kanker – onvruchtbaarheid en ook HPV infecties (waartegen dus juist gevaccineerd wordt).
  • Reeds verschillende meisjes zijn gestorven door toediening van het vaccin (momenteel 1 dode per maand).
  • In alle landen waar al eerder met HPV-vaccinaties werd begonnen, hebben vele zeer ernstige negatieve effecten plaatsgevonden.
  • Het HPV vaccin biedt hooguit bescherming tegen 2 van de 15 HPV premaligne varianten en bied geen garantie dat je geen baarmoederhalskanker zult krijgen.
  • Het HPV vaccin is ineffectief bij meisjes die al op jonge leeftijd seksueel actief zijn en kan bij die groep de kans op baarmoederhalskanker juist met 44% doen toenemen.
  • Daarbij komt dat HPV infecties over het algemeen onschuldig zijn en vanzelf weggaan.
  • Baarmoederhalskanker komt relatief weinig voor op jonge leeftijd, de meeste gevallen openbaren zich tussen 40 – 45 jaar, dus is het inenten van jonge meisjes zinloos, want de inenting is reeds lang uitgewerkt tegen dan.

Bijkomende (internet)bronnen:

”Het enige veilige vaccin, is het vaccin dat nooit wordt gebruikt.”

Dr. James R. Shannon
voormalig directeur van de US National Institutes of Health


Baarmoederhalskanker

Baarmoederhalskanker – Désirée L Röver
Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk en je zou willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen.De producenten van dit vaccin schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via scholen, universiteiten, kranten, televisie en internet.Vele duizenden internationale meldingen van ‘bijwerkingen’ hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen. De auteur geeft opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten. Weet wát je spuit! Lees, vóór je spuit.
=> Meer lezen of bestellen via Symbolic Books

Bekijk ook

Opwarming van de aarde - Global Warming

Opwarming van de aarde – Global Warming

De opwarming van de aarde betekent dat er een stijgende lijn is te zien in de temperatuur van de aardatmosfeer en de aarde. Veelal wordt de term "global warming" gebruikt om dit verschijnsel te beschrijven.