Home => Numerologie => Geboortegetal => Geboortegetal 8

Geboortegetal 8

8

Materieel succes en prestatievermogen

Element

Aarde

Sleutels

Oordelen, rechter, materieel, sterk, organisatie

Numerologie

Het getal acht symboliseert de manifestatie van kracht op materieel niveau, de eigenschappen die hier bijhoren zijn een goed vermogen tot oordelen, tact en doelgerichtheid. Een acht heeft gezag, materiële vrijheid, zelfvertrouwen, zelfbeheersing en is zeer betrouwbaar. Een acht is beleefd en intelligent.
De Acht gaat altijd door. Leert langzaam en is een echte laatbloeier. De acht kan goed leidinggeven. Emoties vinden ze vaak zwak. Ze zijn een goede leraar met grote wijsheid in eigendom. Over het algemeen is de acht een goede organisator en heeft hij/zij veel geduld. De acht is constant in beweging. De acht leert door omstandigheden en ervaring en reageert verstandig. Hij/zij is een harde werker. Ten opzichte van de drie (luchtig) is de acht zwaar en serieus. Heeft de acht een probleem, dan gaat hij/zij naar de kern ervan om het op te lossen. Gaat denken, is misschien pessimistisch, en vindt een oplossing. De acht Wil zijn oplossing het liefst aan iedereen vertellen, totdat er weer een probleem komt en de cyclus opnieuw begint. De acht staat ook voor kracht, status, autoriteit en dynamiek.

Positief

Je kent overvloed en hebt invloed zonder zorgen of misbruik; Je bent vrijgevig en wijs in het delen van zegeningen. De acht weet heel goed om ervaringen een plekje te geven.

Negatief

De acht weet niet altijd hoe hij/zij moet slagen zonder de ellebogen te gebruiken. De negatieve acht kan erg lui zijn, ook als het tijd is voor actie, beweging en radicale beslissingen. De negatieve acht toont geen emoties en kropt alles op. De acht heeft vaak last van de nek en de schouders en soms ook van de onderrug.

Te leren les

Materieel succes bereiken en gezag verwerven.

Bekijk ook

Geboortegetal 3

Expressie en Taal