Home => Numerologie => Partnervergelijking => Getal 8 : 1 tot 9

Getal 8 : 1 tot 9


1 – 8

Deze combinatie kan heel goed of heel slecht uitpakken. Een tussenvorm is er niet. Als u beiden niet bereid bent om water bij de wijn te doen, kunt u er beter niet aan beginnen. In zakelijk opzicht beschikt u samen echter over alle voorwaarden voor succes, moed, vastberadenheid en de ambitie om te slagen.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

A
A of D

2 – 8

Deze mensen kunnen heel harmonieus samenwerken en samenleven. Het lijkt of ze geld aantrekken, omdat ze eerlijk, ijverig en vooral betrouwbaar zijn. Vaak sluiten ze een duurzame vriendschap, hoewel de 8 soms de 2 kan overvleugelen met zijn of haar dynamische persoonlijkheid.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

B
B

3 – 8

Deze combinatie zal zakelijk beter tot haar recht komen dan in het persoonlijke vlak, omdat beide partners allerlei grootse plannen hebben die ze ook allebei kunnen verwezenlijken. Een 3 legt veel contacten, een 8 is ondernemend. Als beiden hetzelfde doel nastreven, zal weinig hen kunnen tegenhouden.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

A
C

4 – 8

Als een 4 en een 8 samengaan, weten ze zowel op zakelijk gebied als in het persoonlijke vlak een goed evenwicht te bereiken. Een 8 ziet alles grootschalig, de 4 is praktisch en evenwichtig, heeft oog voor details en weet fouten te herstellen voordat ze echt een probleem vormen.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

A
B

5 – 8

Voorzichtigheid is geboden wanneer deze twee dynamische persoonlijkheden bij elkaar komen. De 8 kan idee

Bekijk ook

Getal 4 : 1 tot 9

Combinatie met nummer 4