Home => Symbolic => Info adverteerders => Symbolic Privacy verklaring

Symbolic Privacy verklaring


Symbolic Gids ziet in dat de privacy van alle gebruikers van haar site onder alle omstandigheden beschermd moet worden en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft ten alle tijde vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens enkel om onze nieuwsbrief te verzenden.

We zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan andere partijen die niet direct verbonden zijn aan of deel uitmaken van Symbolic Gids. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

In het overzicht hieronder kunt u zien waar wij uw gegevens voor nodig hebben en wat er mee wordt gedaan:
Als u een e-mail verzend via onze website, hebben we uw naam, emailadres nodig om uw vraag te beantwoorden. Een telefoonnummer wordt gevraagd omte kunnen controleren en sneller contact met u op te kunnen nemen indien nodig. Op deze manier kunnen wij onze service daar waar nodig verbeteren en op een hoog niveau houden.

Informatie over u stelt ons in staat om de site te personaliseren en om aanbevelingen te doen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en emailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Zonder meetresultaten is het zeer moeilijk om te zien of een actie al dan niet succes heeft. Door de response op marketingactiviteiten te meten kunnen wij beter inzien welke acties aanslaan en welke niet, zodat wij in de toekomst onze marketingstrategie daar op kunnen aanpassen.

We zullen soms uw gegevens enkel gebruiken om u op de hoogte te stellen van site verbeteringen, speciale aanbiedingen, nieuwsbrievenen acties. Als u hier geen prijs op stelt, kunt u ons daarvan op de hoogte stellen middels een emailbericht via het contactformulier. Of u kan zich rechtstreeks uitschrijven via deze link: Unsubscribe – Uitschrijven

Met vriendelijke groeten,

Aumée Kerselaers

Bekijk ook

Privacy-informatie en gebruiksvoorwaarden van Symbolic

1) Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer zoals …