Home => Astrologie => De Afrikaanse Horoscoop => De Afstand – 4 oktober tot 3 november

De Afstand – 4 oktober tot 3 november


Het centrale trefwoord bij degene geboren onder het teken de Afstand is: kracht.

Hoewel er in potentie sprake is van kracht, schuilt onder deze kracht veel ongeduld. Dit veroorzaakt momenten en periodes van instabiliteit, waardoor je jezelf als zwak ervaart in een soort zwervend bestaan, hetgeen soms onderbroken wordt door creatieve uitbarstingen. Je hebt de neiging om blind op je instinct af te gaan, passief te leven met het gevoel heen en weer geslingerd te worden door omstandigheden van buitenaf.

Door je impulsiviteit, het niet goed weten wat je nu eigenlijk wilt en soms je onvermogen om beslissingen te kunnen en durven nemen, zul je niet makkelijk de baas worden over je eigen leven. Je wilt erg graag ontsnappen aan de alledaagse sleur, maar weet niet echt goed hoe je dit aan moet pakken. Vlagen van depressieve gevoelens en gedachten botsen met je naïeve en pure enthousiasme. Je behoort tot de dromers, chaoten en poëtisch ingestelde mensen.

Belangrijk voor jou is om je ongeduld en overbezorgdheid te overwinnen, actief in het leven te gaan staan en je besluitvaardigheid te ontwikkelen om tot succes te komen.

Bekijk ook

De Reiziger

Periode 4 september tot 3 oktober