Home => Natuurlijke geneeswijzen => Geobioloog helpt jonge radeloze moeder met huilbaby

Geobioloog helpt jonge radeloze moeder met huilbaby


De kinderarts had al alles uitgeprobeerd en enkel de behandelingen bij de ostheopaat brachten een kortstondige verlichting. Een nachtmerrie, die nu al drie maanden aanhield. Mijn zoontje dronk 3 tot 5 minuutjes, heel onrustig, dan begonnen de oprispingen, de krampen, de windjes afgewisseld met hartverscheurende huilbuien. Waarna hij van uitputting een twintigtal minuutjes in slaap viel, dan terug al huilend wakker schoot en zo ging dat door.

Ik volg een meer dan nauwgezet regime opdat mijn moedermelk onberispelijk zou zijn. Ik heb echt alles geprobeerd maar tevergeefs. Deze situatie maakt mij radeloos en ik voel me onmachtig en hopeloos. Het enige wat nu nog kan is het grote Mysterie dat ons overtreft aanroepen voor het vinden van een piste…

En dan valt mij op dat als mijn zoontje ’s nachts drinkt, alles goed verloopt en dit in tegenstelling tot mijn oudste zoontje dat altijd slechte nachten had. Steeds werd hij al huilend wakker en enkel aan de borst sliep hij weer rustig in voor een hazenslaapje van anderhalf uur. Dit sleepte twee jaar aan.

We hadden echt alles uitgeprobeerd en niets werkte tot ik op goede dag een beroep gedaan heb op geobioloog (www.domisan.be) om na te kijken of er niets storends in de kamer was. En wat bleek: elektrische stralingen van bij de buurjongen die allerlei soorten elektrische hifiapparatuur, tv, pc enz. had, drongen door de muur onze kamer binnen. Deze toestellen creëerden een zodanig storend elektromagnetisch veld dat we geen van allen eigenlijk goed sliepen. Dit verklaarde tegelijkertijd waarom wij nooit meer diep sliepen, niet meer droomden, steeds meer geïrriteerd raakten, kortom nooit meer goed uitgerust waren.

Dat is ook de reden waarom ik mij zo goed herinner waarom alles verbeterde, mijn oudste zoon heeft 12 uur lang rustig geslapen en wij ook. Zou er dus ook een storing zijn in de salon waar ik mijn kleinste de borst geef? Wij hadden nochtans het hele huis laten reinigen en zelfs de beschermingen versterkt toen er een gsm-mast in de buurt geplaatst werd. Hoewel, verse bloemen lieten in de salon na 3 dagen hun kop hangen en deden het op andere plaatsen in huis veel beter; wat op schadelijke energie wijst omdat de meest gevoelige organismen hier het eerst op reageren, gevolgd door de dieren. Welnu, mijn kat wil nooit meer in de salon geaaid worden. En kijk naar de reactie van mijn baby. Zouden we het gevonden hebben?

Ik neem direct contact op met René Smeyers, geobioloog Domisan, (tel: 070/233.00702/356.32.82) en wat blijkt!: zijn toestel detecteert een ernstige nefaste resonantie komende van de draadloze telefoon.
Dit zijn vrije stralingen zoals bij de gsm met dit verschil dat deze nog veel sterker geworden zijn sinds er draadloze pc’s verkocht worden. Eens de oorzaak van de schade gekend, wordt de vijand in een doos met een speciale legering gestopt.
Resultaat: de volgende voeding duurt 40 minuten! Gevolgd door een zalig diepe slaap. En alsof dit nog niet volstond als bewijs en gezien ik een telefoontje van mijn man verwachtte dat maar uitbleef, heb ik de isolatiedoos geopend om na te gaan of de draden wel goed aangesloten waren. Op hetzelfde ogenblik schoot de baby al huilend wakker. Ik heb de doos onmiddellijk gesloten en direct was hij gekalmeerd en sliep voort.

Sindsdien kan ik twee weken lang van mijn bloemenruikers genieten, is mijn verteringsstelsel en dat van de baby veel beter , heeft mijn oudste zoon geen aanvallen van “nerveuze opgewondenheid” op de divan meer en, slaapt de poes rustig naast de baby … net een sprookje.

Lang leve de deugd van het gebed: vaarwel radeloosheid, ongerustheid en kosten zonder einde: er heerst weer vrede in ons huis. En vreugde in ons hart dank zij de woonarts! Hoera!

Anne Dellisse-Lipin,Brussel

Op aandrang van deze jonge moeder, die het welzijn van anderen voor ogen heeft, hebben wij deze brief gepubliceerd.

Toch wensen wij u erop te wijzen dat veel chronische klachten ook veroorzaakt kunnen worden door :

Aardstralen/ Breuklijnen / wateraders / Kosmische stralen / Technische stralen ( gsm en gsm-masten, radar) DECT –straling / WIFI / op- of afladende punten (wiegendoodpunten)

elekrosmog / elektrische en magnetische velden / Hartmann – Currynet … en nog andere stralen in huis

Als ervaren geobioloog met resultaten (meer dan 700 dankbrieven) en garantie kunnen wij deze afschermen.

Voor meer info verwijzen wij naar onze website: domisan.beof naar onze telefoonnummers 070.233.007 of +3202.356.32.82.