Home => Symbolic => Aumée Kerselaers => Het gezicht achter Symbolic Gids

Het gezicht achter Symbolic Gids

Het gezicht achter SymbolicSymbolic Gids is opgericht door Aumée, gegroeid uit de informatieve website eOstrE’s World waar je nog steeds de grootste verzameling esoterische, paranormale en spirituele onderwerpen, toelichtingen van diverse horoscopen, online tarot orakel trekkingen en een uitgebreide uitleg over diverse tarotkaarten, edelstenen, Bach Bloesems, Feng Shui enz… kan terug vinden.

Aumée begon in 1998 vanuit interesse informatie over alles wat met spiritualiteit en paranormaliteit te maken had op internet te verzamelen. Van kinds af aan was ze vertrouwd met de onderwerpen, maar ze wilde nu eindelijk eens alle feiten op een rijtje hebben. Al snel merkte ze dat anderen ook behoefte hadden aan een gedegen overzicht, want de site die ze inmiddels had opgezet werd goed bezocht. Ze bezocht beurzen en ze genoot van het contact met mensen en de informatie-uitwisseling die daarbij ontstond. Aumée: “Toch merkte ik dat ik het lastig vond om in een dergelijke rumoerige en hectische omgeving voldoende te informeren. Ik kwam toen op het idee om mensen thuis te bezoeken om ze daar kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van spiritualiteit, bewustwording, natuurlijke geneeswijzen en het buitenzintuiglijke. Nadat ik het een keer had geprobeerd bleven de aanvragen binnenstromen. De Symbolic Home Party’s werden een feit.

Symbolic is in het leven geroepen om de energetische kwaliteit van het leven te verbeteren, bij te dragen aan een groter welzijn en levensvreugde, het eenheidsbewustzijn te stimuleren en de uitwisseling van energieën met de omgeving en het spiritueel bewustzijn te bevorderen.

Symbolic is ook meer dan dat, het is het overkoepelend orgaan voor zowel esoterische & spirituele informatie als voor diensten zoals consulten en Symbolic Home Party’s.

Symbolic werkt ook nauw samen met therapeuten en specialisten om zodoende het geheel te ondersteunen.

Symbolic’s credo is niet voor zomaar uit de lucht gegrepen…

“Uw bron van informatie op uw spirituele ontdekkingsreis”

Bekijk ook

Aumee Kerselaers

In 1998 begon ik vanuit interesse informatie over alles wat met spiritualiteit en paranormaliteit te maken had op internet te verzamelen. Vanuit mijn gevoel voor overzicht en structuur, wilde ik een overzichtelijke "database" creeën en deze delen met anderen. Al snel merkte ik dat anderen die behoefte ook hadden, want de site die ik inmiddels had opgezet werd héél goed bezocht.