Home => Symbolic => Media & Pers => Media & Pers: Artikel Gazet van Antwerpen

Media & Pers: Artikel Gazet van Antwerpen‘Uw bron van informatie op uw spirituele ontdekkingsreis’. Zo luidt de slogan waarmee Aumée Kerselaers uit Retie haar website typeert. Op www.symbolic.be vindt u informatie over alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Van horoscopen en astrologie over feng shui tot orakels: Aumée bracht het eigenhandig samen op 3.000 webpagina’s.
“De voeling met het spirituele heb ik van thuis uit meegekregen”, vertelt Aumée Kerselaers. “Mijn ouders zijn er altijd al mee bezig geweest. Zo bezit mijn vader een collectie edelstenen waarop menig groothandelaar jaloers zou zijn. Zelf leg ik me meer toe op kaartleggen. Tarot- en orakelkaarten zijn mijn grote passies.”
Van kindsbeen af verdiepte Aumée zich in de wereld van het spirituele. De informatie die ze door de jaren heen verzamelde, wilde ze graag delen met anderen. Zo ontstond de Symbolic-gids, een bundeling van 3.000 webpagina’s boordevol informatie over een grote variëteit aan spirituele onderwerpen. Daarnaast fungeert de website als verkooppunt voor allerlei producten en boeken in verband met spiritualiteit.
Levenspad
“Kijk, ik weet dat er veel vooroordelen bestaan over mijn vakgebied. En ja, op beurzen kom je weleens types tegen die je beter niet serieus neemt. Maar je zal mij nooit horen beweren dat ik de wijsheid in pacht heb. Ik beschik wél over een heel arsenaal aan hulpmiddelen die ieder individu afzonderlijk kunnen helpen om zijn eigen, unieke levenspad te bepalen. De kaarten reiken informatie aan, maar wat je daarmee doet hangt volledig van jezelf af.”
Nieuwsgierigen kunnen Aumée inhuren voor een ‘Symbolic home party’. “De Symbolic-producten zoals orakel- en tarotkaarten vormen de leidraad, en afhankelijk van de getoonde interesse ga ik er al dan niet dieper op in.”
Floor DECKX


Artikel Gazet van Antwerpen
Klik hier om het volledige artikel online te lezen

Bekijk ook

Media & Pers: Artikel Paravisie

Media & Pers: Artikel Paravisie

Lekker thuis op je gemak, in het gezelschap van vrienden of familie kennis maken met de nieuwste spirituele trends en producten. Het kan met de Symbolic Home Party’s die de Belgische Aumée Kerselaers, met behulp van een uitgebreid netwerk van experts, sinds 2004 in zowel België als in Nederland organiseert.