Home => Symbolic => Redactie Symbolic Gids => Marianne Vervoort – Antwerpen (BE)

Marianne Vervoort – Antwerpen (BE)


Marianne Vervoort - Antwerpen (BE)Door de jaren heen ben ik gegroeid tot iemand waar mensen en dieren terecht kunnen voor behandelingen zoals reiki, voetreflexologie of cranio sacrale therapie.

Ook persoonlijke begeleiding door gebruik van edelstenen, Bachbloesems, kleurentherapie of kaarten die hulp kan bieden in situaties die diepere inzichten of een holistische benadering vragen.

Consulten op afstand liggen binnen de mogelijkheden, dit kan ook wat betreft foto’s “lezen” of intuïtief schilderen. Aan de hand van een foto kan een verhelderende boodschap geschilderd worden. Creativiteit kan helpen puzzelstukjes in alle klaarheid te zien.

Je kan mij vragen voor een persoonlijk consult of het geven en begeleiden van Spirituele home party’s of Symbolic Thema party’s:

Wil je mij contacteren voor het maken van een afspraak of meer informatie, dan kan je dit doen via onderstaande link “Contacteer mij”, ik zal je dan zo spoedig mogelijk reageren.

Groetjes,

Marianne

Bekijk ook

Creatieve schrijvers gezocht voor Symbolic Gids

Creatieve schrijvers gezocht voor Symbolic Gids

Symbolic Gids kan rekenen op een groot & trouw publiek en om onze bezoekers en leden te garanderen van interessante artikels en nieuwtjes zijn wij op zoek naar creatieve schrijvers.