Home => Symbolic => Redactie Symbolic Gids => Evi Sas – Antwerpen (BE)

Evi Sas – Antwerpen (BE)


M’n favoriete boeken zoals ‘Spirituele Verdieping’ en ‘Het Tibitaans boek van leven en sterven’ hebben me, ongelooflijk gesteund in m’n persoonlijke ontwikkeling.

Ook de kankers die m’n mama overwonnen heeft en het verlies van enkele dierbaren hebben m’n kijk op het leven veranderd.

Van iedere dag proberen we een feest te maken, hoe moeilijk het soms ook is want ieder huisje heeft nu eenmaal z’n kruisje maar ieder z’n taak is omer mee om te leren gaan en je zal zien hoe je jezelf beter zal leren kennen !
Er staan je zeker nog aangename verrassingen te wachten 😉

In de nabije toekomst ga ik me verder verdiepen in de Bachbloesems door het volgen van de nodige cursussen zodat ik hierin ook raad kan geven.

Met plezier kom ik op een avond, op een zaterdag of zondagbijuthuis langs om je op een aangename manier kennis te laten maken met een deel uit het ruime aanbod dat Symbolic je te bieden heeft.

Voor vragen over de Symbolic Home Party’s en of jobaanbiedingen, kan je mij altijd contacteren!

Veel liefs,

Evi


Je kan mij vragen voor het geven en begeleiden van volgende Symbolic Home Party’s in de Regio van Antwerpen en limburg(BE)

Wil je mij contacteren voor het maken van een afspraak of meer informatie, dan kan jedit doenvia onderstaande link “Contacteer mij”, ik zal je dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bekijk ook

Creatieve schrijvers gezocht voor Symbolic Gids

Creatieve schrijvers gezocht voor Symbolic Gids

Symbolic Gids kan rekenen op een groot & trouw publiek en om onze bezoekers en leden te garanderen van interessante artikels en nieuwtjes zijn wij op zoek naar creatieve schrijvers.