Home => Handanalyse - Handlezen => De lijnen in de hand => Interpreteer de Mercuriuslijn of gezondheidslijn

Interpreteer de Mercuriuslijn of gezondheidslijn

De Mercuriuslijn begint onder de pink en loopt over palm verticaal naar beneden. De Mercuriuslijn wordt ook wel de gezondheidslijn genoemd. Deze lijn zegt iets over het materiële maar ook over het lichamelijke welzijn.  Staat ook voor communicatie, het oervertrouwen, het leervermogen en de behoefte aan sociaal contact. Niet iedereen heeft een Mercuriuslijn. Als die er niet is betekent dit niet dat er problemen met de gezondheid zijn.

Plaats van de Mercuriuslijn
De Mercuriuslijn begint onder de pink en loopt over palm verticaal naar beneden en kan soms zelfs de levenslijn kruisen.

Diepte van de lijn
Een diepe ononderbroken lijn betekend een gevoel voor zaken en de kracht en gezondheid om er hard voor te werken. Een golvende lijn kan wijzen op gezondheidsproblemen als gevolg van nervositeit en spanning.

Geen Mercuriuslijn
Als deze lijn ontbreekt in de hand, is dat zeker geen negatief teken! D.w.z. dat deze persoon zich niet op een negatieve manier laat beïnvloeden door zijn omgeving en vertrouwt op zijn goede gezondheid.

Bijzonderheden
De geluksdriehoek. Als de levenslijn, Mercuriuslijn en de hoofdlijn een driehoek vormen dan is dat de geluksdriehoek. Hoe groter de driehoek, hoe groter het geluk.  Als de karmalijn, Mercuriuslijn en de hoofdlijn een driehoek vormen noemen wij dat de genezende driehoek of Godsoog. De energie vanuit de kosmos wordt ontvangen en kan worden doorgegeven aan anderen (Reiki of magnetiseren), Dit kan ook gewoon door aanwezig te zijn, te luisteren en advies te geven. Hoe leger de driehoek, hoe sterker de energie kan stromen!

Drie lijntjes naast elkaar boven de hartlijn op de mercuriusheuvel (onder de pink) noemen we healingstigma of empathielijntjes. Dienstverlening vanuit het hart, zonder dat je jezelf tekort doet! Zeker in combinatie met het “Godsoog” is dit het teken om met de handen te healen!

Bekijk ook

Interpreteer de Apollolijn of zonnelijn

De Apollolijn wordt ook wel de zonnelijn of succeslijn genoemd. En kan eigenlijk op ieder punt …