Home => Handanalyse - Handlezen => De lijnen in de hand => De kleinere lijntjes in de hand

De kleinere lijntjes in de hand

De kleinere lijnen kunnen bij de meeste handen gevonden worden. Er zijn onder andere lijnen voor tegenwerking, intuïtie, vlucht en invloed. Bij sommige mensen zijn deze lijntjes heel zwak.

Een overzicht van de kleinere lijntjes in de hand:

Stresslijntjes
Stresslijntjes zijn horizontale lijntjes op de vingertoppen. Heb je deze lijntjes dan betekent dat dat je zeer geconcentreerd bent geweest op een bepaalde gebeurtenis of onderwerp. Het kan ook aangeven dat je erg onder stress hebt gestaan en daarbij niet goed op jezelf en je rust hebt gelet.

Frustratielijntjes
Verticale lijntjes op het onderste gedeelte van je vingers laten zien dat je gefrustreerd bent en niet goed met stressvolle situaties kan omgaan.

De tegenwerkingslijnen.
Deze lijnen zitten aan de buitenkant van de palmen, tussen de hoofd- en hartlijnen. Deze lijntjes staan voor de tegenwerkende krachten die we in ons leven ondervinden.

De intuïtielijnen.
Deze zitten aan de buitenkant van de handpalm (aan de basis van de hand, onder de pink). Deze staat voor sterk inzicht. Als je deze lijn hebt ben je erg gevoelig en intuïtief, misschien heb je zelfs buitenzintuiglijke waarnemingen. De lijn kan een bocht maken richting de handpalm, of naar de buitenkant van de palm. Hoe dan ook is de betekenis dan hetzelfde.

De invloedslijnen.
Deze lijnen beginnen aan de basis van de duim en stralen uit over de palm. Waar ze met andere lijnen kruisen staan ze voor belangrijke gebeurtenissen. Invloedslijnen die vaak worden gezocht zijn de lijnen die laten zien hoe en wanneer je geld verdient als ze de geldlijn kruisen.

De vluchtlijn.
Deze lijn zit meer aan de onderkant van de handpalm, vlakbij de basis. Deze lijn kruist vaak de levenslijn en dit symboliseert de tijd in je leven dat de volgende ervaring kan plaatsvinden.
De lijn illustreert een persoon die vlucht in zijn/haar verbeelding om aan problemen te ontsnappen. Als het samenkomt met de beroemdheidslijn zal de persoon zich in de creatieve kunsten storten om verlichting te zoeken.
Als de lijn met de gezondheidslijn kruist zal de persoon naar drank of drugs grijpen. Het kan ook een waarschuwing voor zelfmoord zijn.

De Marslijn
De Marslijn is een vrij korte lijn, tot ongeveer 3 cm en bevindt zich op de muis van de duim. Deze loopt naast de levenslijn aan de binnenzijde of de buitenzijde. Deze lijn zegt iets over de hoeveelheid energie die iemand heeft. Niet iedereen heeft een Marslijn. Als je er wel één hebt, heb je vaak meer energie dan gemiddeld. Is de lijn erg lang dan laat dat vaak zien dat je te lang doorgaat. Ook als het eigenlijk geen zin meer hebt.

Bekijk ook

Interpreteer de Apollolijn of zonnelijn

De Apollolijn wordt ook wel de zonnelijn of succeslijn genoemd. En kan eigenlijk op ieder punt …