Home => Handanalyse - Handlezen => De lijnen in de hand => Interpreteer de Apollolijn of zonnelijn

Interpreteer de Apollolijn of zonnelijn

De Apollolijn wordt ook wel de zonnelijn of succeslijn genoemd. En kan eigenlijk op ieder punt in de hand beginnen maar eindigt op de Apolloheuvel die onder de ringvinger ligt.  Niet iedereen heeft een Apollolijn. De lijn zegt iets over je creativiteit en vuurkracht, enthousiasme en warmte, je levenslust, je eigenwaarde en voldoening en of je gewaardeerd wordt door anderen.

Plaats van de lijn
De Apollolijn eindigt bij de ringvinger of Apolloheuvel maar kan op ieder punt van de hand beginnen! Als de Apollolijn en karmalijn samen beginnen op dezelfde hoogte op de hoofdlijn, duidt dat erop dat de eigenaars ervan een idee hebben en uitwerken en zeer waarschijnlijk tot succes leiden.

Diepte van de lijn
Als de Apollolijn lang en diep is, belooft dat ‘fame and fortune’. Het kan ook betekenen dat je een magnetische aantrekkingskracht hebt op anderen. Je bent dan ongetwijfeld ook een creatief persoon met oog voor kunst en schoonheid.

Geen Apollolijn
Als de Apollolijn ontbreekt, betekent dat meestal dat je op het gebied niet veel hoeft te verwachten en dat jouw kansen en talenten op andere gebieden liggen. Als de lijn heel vaag is, kan dat betekenen dat je wel creatief bent, maar het zelf nog niet hebt ontdekt.

Meerdere lijnen
Heb je twee rechte Apollolijntjes naast elkaar? Dat noemen wij een “boekenruggetje”. Grote kans dat je schrijftalent hebt!  Zijn er  meerdere zonnelijnen? Deze  mensen hebben veel zonne-energie en gaan héél enthousiast te werk en willen héél zaken tegelijk aanpakken!

Bijzonderheden
Heeft de lijn onderbrekingen dan kan dit betekenen dat het leven op het gebied van “fame en fortune” zijn ups en downs kent. Een eiland in de Apollolijn duidt op een diep gevoelde teleurstelling waarbij veel mensen van de gebeurtenis op de hoogte zijn.

Bekijk ook

Interpreteer de Mercuriuslijn of gezondheidslijn

De Mercuriuslijn begint onder de pink en loopt over palm verticaal naar beneden. De Mercuriuslijn wordt …