Home => Handanalyse - Handlezen => De lijnen in de hand => De relatielijnen of huwelijkslijnen

De relatielijnen of huwelijkslijnen

Relaties worden aangeduid door het kleine lijntje (of lijntjes) dat net onder de pink loopt. Hoe dichter de lijn bij de pink loopt, hoe later in het leven deze relaties zullen zijn.

De relatielijnen of huwelijkslijnen interpreteer je als volgt: 

Plaats van de relatielijn(en)
De relatielijn of relatielijnen bevinden zich aan boven de hartlijn en onder de pink aan de buitenkant van hand.

soorten lijnen
De diepe horizontale lijntjes laten zien hoeveel langdurige relaties, huwelijken  of harsverbintenissen je zult hebben. Als er verticale lijntjes opkomen uit deze lijnen (dus niet kruisen), zijn dat het aantal kinderen dat je zult krijgen uit die relatie.  Meerdere lichte lijntjes duiden op meerdere korte romances. Sterke duidelijke lijntjes duiden op een huwelijk. Meerdere overlappende lijntjes wijzen op een affaire. Lijntjes die bij elkaar komen maar niet kruisen laten kinderen die geboren worden zien. Een vork in de lijnen richting de achterkant van de hand duiden op een lange verloving.

Bijzonderheden
Een vork richting de palm betekent uit elkaar gaan (met of zonder scheiding). Een lijn aan het eind van de relatielijn die de lijn scherp afsnijdt betekent het einde van een relatie door dood of scheiding. Maar een onderbreking die weer verdergaat met een overlapping duidt op een scheiding en later weer bij elkaar komen. Verspringende horizontale lijnen kunnen buitenechtelijke relaties of vreemdgaan betekenen. Een lijn die eindigt in een splitsing (in de handpalm) betekent een scheiding

Bekijk ook

Interpreteer de Apollolijn of zonnelijn

De Apollolijn wordt ook wel de zonnelijn of succeslijn genoemd. En kan eigenlijk op ieder punt …