Home => Lichaam & Geest => Van de bovenste plank! => De Ware – Kathy Freston

De Ware – Kathy Freston


Hoe vind je je ware soulmate… en hoe behoud je die liefde?

Kathy Freston, al jaren bekend en gewaardeerd als spiritueel coach in persoonlijke groei, geeft in dit boek een leidraad om je hart te openen. De ware laat je zien dat alles in je leven met een reden gebeurt, en dat de zoektocht naar je ‘soulmate’ de perfecte impuls is voor spirituele groei. Of je nu single bent, getrouwd, of op zoek naar iets wat je mist in je leven, De ware zal dienst doen als een waardevolle gids om je hartenwens te realiseren. Ga de uitdaging aan om in vrede en geluk te leven.

· ‘Kathy Freston weet hoe romantiek in elkaar zit. Ze is een wijze en verlichtende leraar.’ Marianne Williamson, auteur van In vrouwelijkheid en Betoverende liefde


De Amerikaanse Kathy Freston, spiritueel coach in persoonlijke groei, is auteur van een aantal zelfhulpboeken; ze is bekend van Oprah Winfrey.

Ze is ervan overtuigd dat alles in het leven met een reden gebeurt en laat in dit boek zien hoe dat principe ook geldt voor de zoektocht naar de enige ware partner, die ze een zielsverwant (‘soulmate’) noemt. Aan de basis van een romantische relatie ligt als het goed is een spirituele opdracht.
Het gaat er namelijk om de psychische kloof die ons scheidt van de ander te dichten, waarmee het hoogste en waarachtigste deel van onszelf tot leven komt. Iedereen zal dit uit eigen ervaring herkennen.

Freston ziet de uitdaging om naar een zielsliefde te zoeken en die te behouden als stimulans voor de metafysische volwassenwording en illustreert dit aan de hand van een aantal voorbeelden uit haar beroepspraktijk.
Vooral interessant voor lezers die zijn ingewijd in de spiritualiteit.


Je kanhet boek ook bestellen:

De Ware
Kathy Freston
ISBN: 9789022550403
Pagina’s: 202
formaat: Paberback
Onderwerp: Liefde Relatie
Pubicatie Datum: 20/02/2008
Uitgeverij: De Boekerij
Prijs: 17.95 €

Klik hier of op de afbeelding om naar de boekenwinkel te gaan

Bekijk ook

Zeven wegen naar een gelukkig leven - Deepak Chopra

Zeven wegen naar een gelukkig leven – Deepak Chopra

Hoe zou het zijn als je de kinderen in je leven 7 wetten kon leren die hen hielpen op weg naar een gelukkig leven? Deeprak Chopra presenteert hier de 7 lessen die iedereen zou moeten leren, nog voordat je tot 7 leert tellen! Chopra geeft ons met dit prachtig geïllustreerde boek de handvaten om deze wijze wegen aan elk mens - jong of oud - over te dragen.