Home => Lichaam & Geest => Van de bovenste plank! => Zeven wegen naar een gelukkig leven – Deepak Chopra

Zeven wegen naar een gelukkig leven – Deepak Chopra


Zeven wegen naar een gelukkig leven
de zeven spirituele wetten van succes
Chopra Deepak
Pagina’s: 32
ISBN: 9789076541327
Ingenaaid: paperback,kaft slap


Hoe zou het zijn als je de kinderen in je leven 7 wetten kon leren die hen hielpen op weg naar een gelukkig leven? Deeprak Chopra presenteert hier de 7 lessen die iedereen zou moeten leren, nog voordat je tot 7 leert tellen! Chopra geeft ons met dit prachtig geïllustreerde boek de handvaten om deze wijze wegen aan elk mens – jong of oud – over te dragen.

De tijdloze wetten van het universum worden in dit boek in eenvoudige vormen aan kinderen overgebracht – zelfs de allerjongsten kunnen het al grijpen, terwijl de boodschap ook voor oudere kinderen interessant blijft. Wanneer kinderen vanuit een spiritueel oogpunt begrijpen hoe de wereld werkt, wordt het voor hen zoveel makkelijker om met plezier, liefde en geluk de wereld te doorkruisen…
Tip:… lees elke dag, of elke week, één weg voor en bespreek met je kinderen hoe ze dit kunnen toepassen in hun leven. Kom er regelmatig op terug, en onderzoek samen hoe je de weg kunt bewandelen.
Deepak Chopra is de grootste leraar van Oosterse filosofie in de Westerse wereld. Al tientallen jaren beheersen zijn boeken de bestsellerlijsten, en worden ze wereldwijd door miljoenen mensen gelezen. Hij is de oprichter van het Chopra Center for Well-being in Carlsbad, California, en New York City. Hij vindt het heerlijk om tijd door te brengen met zijn kleinkinderen en zijn wijs-heid met hen, en nu -via dit boek- met kinderen overal ter wereld!
Kristina Tracy is auteur van kinderboeken en enorm dankbaar voor de kans om met Deepak te werken. Ze hoopt dat wereldwijd vele kinderen (en volwassenen) van dit boek zullen genieten, en er iets van opsteken.
Rosemary Woods werd in Noord-Ierland geboren en verhuisde naar Londen, waar ze illustratie studeerde aan Central St. Martins School of Art. Ze heeft meegewerkt aan meerdere prentenboeken, waaronder het prijswinnende One Well, Story of Water on Earth. Ze werkt vanuit een studio in Londen waar Coco, haar chocolade-kleurige Labrador, aan haar voeten slaapt.


BoekbesprekingMarianne Vervoort

Bij ons lopen twee jongens in huis rond van 6 en 8 jaar. Als plusouder vind ik het ook mijn taak een steentje bij te dragen tot hun positieve opvoeding én uiteraard hun ervaring van geluk.
Geluk zit in je en het is niet altijd eenvoudig die boodschap aan onze jongste generatie door te geven. Dit boek is zeker een handige tool om hen tot inzicht te brengen wat eigen mogelijkheden, wensen en levensdoelen betreft. Ook de magie van geven ontvangen of de kracht van dankbaarheid worden duidelijk uitgelegd. Geen ellelange teksten en geen turf van een boek dus helemaal op kindermaat geschreven.
Onze jongens vonden de illustraties heel leuk en verrassend want telkens weer ontdekten ze nieuwe diertjes, personages of vormen die tot hun verbeelding spraken. De combinatie van de tekst met bijhorende prent maakt dat ze in de afbeeldingen op zoek gaan naar hun interpretatie van de wetten van het universum.
Een luchtige manier om kinderen te laten kennismaken met de wereld van spiritualiteit en hen te tonen dat het helemaal niet zweverig hoeft te zijn maar juist een zoektocht naar hun innerlijke schat! Uiteraard is het ook voor grotere kinderen en volwassenen leuk om doorheen het boek op zoek te gaan naar je eigen weg naar een gelukkig leven.
Ideaal als verjaardagsgeschenk of bij een communiefeest/lentefeest.

Ik wens jullie een leuke ontdekkingsreis,
Marianne Vervoort


Marianne VervoortMarianne Vervoort – voorproever Symbolic books Boekenwinkeltje.be
Door de jaren heen ben ik gegroeid tot iemand waar mensen en dieren terechtkunnen voor behandelingen begeleiding zoals JassenTechniek, reiki, voetreflexologie of cranio sacrale therapie.
Praktijk Kiowa
Duinberg 8 te 2470 Retie (BE)
Tel: +32 (0)499 136 167 of E-mail:marianne@symbolic.be

Bekijk ook

Het lichaam als verhaal van Diewke Talma

Het lichaam als verhaal van Diewke Talma

In onze huidige maatschappij ervaren veel mensen klachten als stress, angst en vermoeidheid. Haptonomie en de toepassing ervan, haptotherapie, worden met de dag populairder als behandeling voor dergelijke klachten. Het lichaam onthoudt wat wij zijn vergeten.