Wie is Tresi?


Eerder zijn al twee boeken verschenen van de hand van medium Tresi Barros, haar gids en meester Isaak en schrijfster Elise Schuitenmaker. Het derde boek genaamd Wie is Tresi?, is een vervolg hierop; een derde boek uit een lange reeks die nog zal volgen.

De schrijfster:

Ik werk samen met het medium Tresi Barros. Zij is een vrouw met een bijzondere paranormale gave en samen met haar gids Isaak brengt zij haar beroep als medium al jarenlang ten uitvoer. Isaak heeft in het Hiernamaals de taak van gids tot zich genomen om de mens op Aarde bij te staan. Isaak wil ons helpen ons bestaan op Aarde te verlichten, hij wil ons wakker maken, bewust maken en ons verder helpen in ons evolutieproces.

Ik heb hen van dichtbij meegemaakt en onderzocht. Ik heb lesavonden en workshops gevolgd en zelfs bij het medium in huis gewoond. Vele gesprekken heb ik gevoerd met Isaak via het medium Tresi Barros en deze – onder regie van Isaak – opgetekend in de drie boeken die reeds zijn verschenen: Bekijk het, voel het en laat het los, Mijn naam is Isaak en Wie is Tresi?

Isaak is een geestelijk meester en hij verspreid zijn wijsheid ondermeer via de boeken. In de boeken zitten levenslessen verwerkt en er komen allerlei onderwerpen aan bod. Er wordt verteld over het Hiernamaals, de sferen, de dood en zeer uiteenlopende zaken als dementie, euthanasie, donorschap, natuurrampen, abortus, buitenaardse wezens, engelen, dromen, reïncarnatie, intuïtie en noem maar op.

In het derde boek geeft Isaak opnieuw leerzame lessen over het leven op aarde en gaat hij diep in op het onderwerp ‘leven in echtheid’. Isaak laat ons zien hoe het leven is zonder maskers, zonder aangemeten jasjes. Hij laat ons zien hoe we bij onze echtheid kunnen komen, hoe we weer naar onze zielsverlangens kunnen luisteren en hoe we kunnen worden wie we werkelijk zijn!

Ook voor dit boek heb ik vele gesprekken gevoerd met Isaak, gids van het medium Tresi Barros, onze meester. Dit boek gaat over Tresi als persoon en als medium; zij bezit een bijzondere gave, maar hoe gaat het eigenlijk allemaal in zijn werk en wie is zij nu eigenlijk echt? Door het gehele boek zit als rode draad de les ‘Zijn in Echtheid’ verweven. Ik heb de lessen zelf mogen ondergaan en dat was niet gemakkelijk, maar meer dan de moeite waard als je eenmaal de vruchten ervan kunt plukken.

‘Zijn in Echtheid’, hoor ik u denken, wat kan daar nu zo moeilijk aan zijn? Ik ben toch wie ik ben, doe de dingen die ik doe en weet wat ik wil. Zo eenvoudig ligt het echter niet; we zullen wat dieper moeten gaan kijken, want bent u echt altijd eerlijk en open of laat u liever niet het achterste van uw tong zien? Spreekt u echt altijd de waarheid of verdraait u deze nog wel eens? Gooit u werkelijk al uw gevoelens en emoties op tafel of houdt u zich in en wacht u tot de bui overwaait? Toont u uw zwakheden, onzekerheden en angsten of verbloemt u die liever?

Dus: Wie is Tresi? Wie is Elise? En wie bent u?

Wie is Tresi? is een revolutionair boek dat werkelijk een verandering teweeg gaat brengen in de wereld, in jouw wereld, want dit boek zal jouw wereld binnenin veranderen, waardoor jij een verandering maakt in de wereld.

'Elise Schuitenmaker'Dit boek staat mij – als schrijfster van de boeken – bijzonder na aan het hart, omdat de lessen die erin staan zo ongelooflijk veel voor mij hebben gedaan. Dat was ook het geval in het eerste en tweede boek, laat daar geen misverstand over bestaan, maar dit boek heeft echt een revolutionaire verandering in mij teweeggebracht. Het leven, lieve mensen, is voor mij nu geheel anders dan een jaar geleden, voordat ik de lessen ‘Zijn in Echtheid’ had doorleefd. Het is zo geheel anders, het leven is natuurlijk echter en simpeler, intenser, hoe zal ik het zeggen … het maakt me gelukkig!

Het is een bevrijdingal die aangemeten jasjes overboord te gooien en al die maskers in de vuilnisbak te dumpen. Ja, het is een gevoel van vrijheid, van zuiverheid, van puur natuur. Ik heb ineens zonder moeite een eigen meningen spreek het ook moeiteloos uit. Ik heb geen tweede gedachten meer, alleen maar de eerste gedachte telt. Ik heb vriendschappen waar ineens niets meer tussenzit, geen barrières, geen geheimen, niets. Ik houd niets achter en dat ruimt heerlijk op. Het wordt ruimer in je hoofd, juist omdat je alles eruit gooit, worden je gedachten minder en daarom ben je zuiver in het moment van nu. Niets bestaat behalve het moment van nu. Nu is dit moment en dat voelt zo en straks zit je weer in een volgend moment en geef je jezelf de vrijheid weer volledig anders te zijn als dat zo voelt. Ieder moment is maar een moment, iedere ervaring is maar een ervaring en het leven bestaat uit een aaneenschakeling van momenten en nieuwe ervaringen. En als je het leven zo bekijkt, wordt het een stuk eenvoudiger, want ga maar na, als alles tijdelijk is en je alle momenten als slechts een ervaring ziet, waarom zou je dan nog last hebben van schaamte of spijt of verdriet of pijn … het was toch maar een ervaring? Het volgende moment kun je toch alles weer bijstellen en een volgend moment creëren. En daar gaat het om, lieve mensen, zijn in het moment van nu zoals je werkelijk bent. Dus ga jezelf onderzoeken, ga naar binnen en kijk wat zich daar afspeelt. Ga kijken wat je werkelijk voelt en verlangt en geef gehoor aan jezelf. Ga luisteren naar je zielsverlangensen laat je leiden door God, en spreek die prachtige woorden: “I take the hand of God and never let go.”

Wilt u meer informatie over Tresi Barros en haar werkzaamheden, ga dan naar: www.tresibarros.nl

Enkele feiten:

Tresi Barros is een trancemedium en zij werkt samen met haar gids Isaak. Zij geeft elke week 5 openbare avonden en huiskameravonden in Nederland en België en heeft een drukbezette praktijk waar ze dagelijks consulten geeft. Ze geeft lezingen bij spirituele verenigingen en in het bedrijfsleven en ze geeft regelmatig 1- en 2-daagse workshops in de Volksabdij te Ossendrecht. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een vijfdaagse retraite en diverse aspecten van het werk van Tresi en Isaak te ervaren.

Zij praat dagelijks met de doden en haar gave heeft een enorm bereik. Met name het doorgeven van wijsheden onderscheidt Tresi Barros van anderen.

Volg de stem van Isaak (CD)In navolging van de eerste twee boeken Bekijk het, voel het en laat het los en Mijn naam is Isaak, is er een dubbel-cd genaamd Volg de stem van Isaak op de markt gebracht met hierop enkele ontspannings- en meditatietechnieken. Het derde boek Wie is Tresi? Is reeds enige maanden verkrijgbaar en een vierde boek heeft inmiddels ook een aanvang genomen – sterker nog, het is nagenoeg afgerond – en deze zal met name de leerzame stof van de Masterclass bevatten. Naar verwachting verschijnt dit boek in het voorjaar van 2009.

Overzicht van de boeken

Wie is Tresi?
Elise SchuitenmakerTresi Barros
9789081203739
29.95€

Bekijk het, voel het en laat het los Bekijk het, voel het en laat het los
Elise SchuitenmakerTresi Barros
9789077668061
24.95€

Mijn naam is isaak Mijn naam is isaak
Elise Schuitenmaker

Tresi Barros
9789077668559
24.95€

Bekijk ook

Zeven wegen naar een gelukkig leven - Deepak Chopra

Zeven wegen naar een gelukkig leven – Deepak Chopra

Hoe zou het zijn als je de kinderen in je leven 7 wetten kon leren die hen hielpen op weg naar een gelukkig leven? Deeprak Chopra presenteert hier de 7 lessen die iedereen zou moeten leren, nog voordat je tot 7 leert tellen! Chopra geeft ons met dit prachtig geïllustreerde boek de handvaten om deze wijze wegen aan elk mens - jong of oud - over te dragen.