Home => Oosterse Stromingen => Meditatie & Mediteren => Meditatie technieken => Meditatie: Uit je hoofd in je hart, hypnose, meditatie, ontspanning

Meditatie: Uit je hoofd in je hart, hypnose, meditatie, ontspanning

Door het beluisteren van deze hypnose MP3 verschuif jij jouw aandacht van je hoofd naar je hart, je lijf en je gevoel. In je hoofd kan het soms zo druk zijn. En wat is er dan heerlijker om te ontspannen, te genieten en met je aandacht naar je hart en je gevoel te gaan.
We kennen allemaal wel de uitdrukking ‘volg je hart’, dat is niet voor niets. Want als je aandacht geeft aan je hart, je gevoelens en je emoties, heeft dat een diepgaand effect op de balans in je autonome zenuwstelsel en je algehele mentale gezondheid. Geniet van de heerlijke ontspanning en vooral: relax!Uiteraard is het beluisteren van deze MP3 geen complete vervanging voor een professionele één op één hypnose sessie, maar een effectieve manier om jou dagelijks te ondersteunen.

Bekijk ook

Je krachtdier ontmoeten - meditatie

Je krachtdier ontmoeten – meditatie

In Sjamanistische tradities en geneeswijzen wordt veel gewerkt met je eigen krachtdier. Je krachtdier is een dier vanuit hogere dimensies die je wat te vertellen heeft en je komt helpen met je levenspad. Het heeft soms bepaalde boodschappen voor je of is er gewoon als ondersteuning.