Home => Spiritualiteit & Nieuwe tijd => Nieuwetijdskinderen => Over Nieuwetijdskinderen => De Indigo – en Kristallijne Kinderen

De Indigo – en Kristallijne Kinderen


Misschien is het je opgevallen dat dit bijzondere nieuwe ‘ras’ van kinderen wereldwijd razendsnel toeneemt. Ze zijn blij, een genot en vergevingsgezind. Deze generatie van nieuwe lichtwerkers in de leeftijd van 0 tot zo’n 7 jaar, is zoals geen andere generatie was. In vele opzichten ideaal, zijn ze de richtingduiders voor waar wij als mensheid op af stevenen… En het is een mooie bestemming!

De oudere kinderen (grofweg van 7 tot 25), ook wel de ‘Indigo Kinderen’ genoemd, hebben een aantal kenschetsende overeenkomsten met de Kristallijne Kinderen. Beide generaties zijn hooggevoelig en paranormaal begaafd en hebben belangrijke levensdoelen. Het belangrijkste verschil is hun karakter. Indigokinderen hebben een strijdkrachtige mentaliteit, omdat hun gezamenlijke doel het neerhalen van oude systemen is die ons niet langer dienen. Zij zijn hier om de overheid, het onderwijs en legale systemen die niet integer zijn, te vernietigen. Om deze taak te realiseren, hebben ze driftbuien en een vastbesloten wil nodig.

De conformistische volwassenen die verandering weigeren, begrijpen deze Indigokinderen vaak verkeerd. Ze plakken op hen vaak het etiket van ‘Attention Deficit with Hyperactivity Disorder (ADHD) of Attention Deficit Disorder (ADD). Het is betreurenswaardig dat deze Indigokinderen, als ze medicijnen krijgen, vaak hun prachtige gevoeligheid, spirituele gaven en strijdvaardige energie verliezen. Er is uitvoerig geschreven over deze Indigokinderen in mijn boek ‘De zorg voor en het voeden van Indigokinderen’ en in ‘De Indigokinderen’, geschreven door Lee Carroll en Jan Tober (beiden uitgegeven door Hay House).


De Kristallijne Kinderen daarentegen zijn gelukzalig en hebben een opgeruimd karakter. Natuurlijk hebben ze af en toe een driftbui, maar over het algemeen zijn deze kinderen vergevingsgezind en gemakkelijk in de omgang. Zij zijn de generatie die profiteert van het pad dat de Indigokinderen voor hen hebben geëffend. Als eerst banen de Indigokinderen zich een weg met een kapmes, alles dat niet integer is wegsnijdend. Vervolgens treden de Kristallijne kinderen in het pad dat door de Indigo’s is vrijgemaakt naar een veiligere en meer zekere wereld.


Deze twee generaties hebben de titels ‘Indigo’ en ‘Kristallijn’ gekregen, omdat deze termen het beste hun aurakleuren en energiepatronen beschrijven. Indigokinderen hebben veel indigoblauw in hun aura. Dit is de kleur van het ‘derde oogchakra’: een centrum van energie in het hoofd tussen de twee wenkbrauwen. Dit chakra reguleert helderziendheid of de gave om energie, visioenen en geesten te zien. Veel Indigokinderen zijn dan ook helderziend. De Kristallijne kinderen hebben opaalkleurige aura’s in de meest prachtige pasteltinten. Zoals u in dit boek zult lezen, wordt deze generatie bovendien gekenmerkt door een fascinatie voor kristallen en stenen.


Indigokinderen bespeuren onoprechtheid, net zoals een hond angst kan ruiken. Indigo’s weten als er tegen ze gelogen wordt, als ze betutteld worden of gemanipuleerd. En omdat het hun gezamenlijke doel is om ons naar een nieuwe wereld van integriteit te leiden, hebben de Indigo’s innerlijke integrale leugendetectoren. Zoals eerder genoemd, is deze strijdkrachtige inslag bedreigend voor sommige volwassenen. En de Indigo’s zijn niet in staat om zich te conformeren aan disfunctionele situaties thuis, op het werk of op school. Ze kunnen zich niet losmaken van hun gevoelens en net doen alsof alles goed is… tenzij ze medicijnen krijgen of verdoofd worden.


Ook de aangeboren spirituele gaven van Kristallijne Kinderen wordt vaak niet goed begrepen. En dan in het bijzonder hun telepathische gaven waardoor zij pas op latere leeftijd gaan praten. In de nieuwe wereld waarheen de Indigo’s ons leiden, zullen we ons allen veel meer bewust zijn van onze intuïtieve gedachten en gevoelens. We zullen ons niet langer verlaten op het gesproken of geschreven woord. Communicatie zal sneller, directer en eerlijker zijn, omdat het van geest-tot-geest gebeurd. Nu al komen steeds meer mensen in contact met hun paranormale gaven. Onze belangstelling voor het paranormale is groter dan ooit en gaat vergezeld met boeken, televisieprogramma’s en films over dit onderwerp.Daarom is het ook niet verrassend dat de generatie die na de Indigo’s komt, onvoorstelbaar telepathisch is. Bij veel Kristallijne Kinderen zie je dat ze later beginnen met praten; het is niet ongebruikelijk dat zij daarmee pas beginnen als ze 3 of 4 jaar oud zijn. Ouders vertellen me echter dat ze geen enkel probleem hebben in het communiceren met hun stille kinderen. Integendeel! Ze communiceren met hun Kristallijne Kinderen van geest-tot-geest. En de Kristallijne Kinderen gebruiken een combinatie van telepathie, zelfbedachte taal van tekens en geluiden (inclusief zingen) om duidelijk te maken wat ze willen. Problemen komen om de hoek kijken als zij door medisch- en onderwijspersoneel bestempeld worden als kinderen met ‘abnormale’ spraakpatronen. Het is geen toeval dat nu er zo veel Kristallijne Kinderen geboren worden, er vaker dan ooit de diagnose van autisme wordt gesteld. Het is waar dat de Kristallijne Kinderen anders dan de andere generaties zijn.


Waarom zouden we deze verschillen als een ziekte beschouwen? Zolang de kinderen met succes thuis kunnen communiceren en hun ouders geen problemen melden… Waarom zouden we er dan een probleem van maken?

De diagnostische criteria voor autisme is heel duidelijk. Het stelt dat een autist in zijn of haar eigen wereldje leeft en niet in verbinding staat met andere mensen. De autist praat niet omdat hij onverschillig staat ten opzichte van communiceren met anderen.


Daarentegen zijn Kristallijne Kinderen het tegenovergestelde. Geen enkele generatie is meer verbonden, communicatief begaafd, zorgend en knuffelig dan zij. Daarnaast zijn ze behoorlijk filosofisch en spiritueel begaafd. En ze spreiden een ongekend niveau van goedaardigheid en gevoeligheid voor deze wereld ten toon. Kristallijne Kinderen omhelzen je spontaan en zorgen voor mensen in nood. Een autistisch iemand zou dat nooit doen!


In mijn boek ‘De zorg voor en het voeden van Indigokinderen’ schreef ik dat ADHD eigenlijk zou moeten staan voor ‘Attention Dialed into a Higher Dimension’ (Aandacht Direct verbonden met de Hogere Dimensie). Deze term is een heel wat betere benaming voor die generatie. En vanuit datzelfde uitgangspunt willen Kristallijne Kinderen niet als autistisch bestempeld worden. Ze zijn niet autistisch; ze zijn geweldig!


Deze kinderen verdienen onze eerbied, in plaats van dat we ze labelen als disfunctioneel. Als er al iemand niet goed functioneert, dan zijn het de systemen die geen onderdak bieden aan de voortdurende evolutie van het menselijk ras. Als we de kinderen beschamen door ze te labelen of ze te onderwerpen door het innemen van medicijnen, dan ondermijnen we een geschenk uit de hemel. Dan vernietigen we een beschaving voordat deze zich kan settelen. Gelukkig zijn er veel positieve oplossingen en alternatieven. En dezelfde hemel die ons de Kristallijne Kinderen heeft gestuurd, kan diegenen van ons helpen die als advocaat van deze kinderen opstaan.


Ik begon de Kristallijne Kinderen voor het eerst op te merken tijdens mijn reizen over de wereld, waarbij ik workshops over engelen gaf. Hun ogen en biologerende persoonlijkheden vielen me op. Ik voerde mentale gesprekken met deze kinderen en kon hun antwoord heel duidelijk in mijn geest horen. Ik zou ze zien lachen als antwoord op de complimentjes die ik ze met mijn geest zond. “Deze kinderen horen mijn gedachten” realiseerde ik me!


De daaropvolgende jaren interviewde ik kinderen en ouders voor mijn boek. Ik ben altijd gefascineerd geweest om lijnen in het menselijk gedrag te ontdekken. En hoewel we allemaal net zo uniek zijn als sneeuwvlokken, hebben die sneeuwvlokken overeenkomsten.

Bij de Indigokinderen vond ik de karaktertrekken zoals eerder beschreven. En met de Kristallijne Kinderen had mijn onderzoek veel onverwachte wendingen.

Ik werd verliefd op elk jong Kristallijn Kind dat ik ontmoette. Hun harten waren net zo open en liefdevol als van welke engel dan ook met wie ik contact had. Ik vond ze ontwapenend en zonder pretenties. Ik viel in slaap, denkend aan deze kinderen, en ik stond op met veel informatie die me – terwijl ik sliep – door de geestenwereld werd gegeven, wellicht zelfs door de Kristallijne Kinderen zelf?


Elke ochtend werd ik wakker, meer wetend over de Kristallijne Kinderen dan ik de avond ervoor wist! Ik begon lezingen te houden over de Kristallijne Kinderen en ontmoette een publiek dat mijn verhaal zeer goed ontving. Velen van hen waren ouders, grootouders of leraren van deze speciale jongeren. Ze herkenden de kenmerken van hun kind direct terwijl ik deze beschreef. Vervolgens vroeg ik mensen uit de zaal en abonnees van mijn nieuwsbrief om een vragenlijst in te vullen over hun Kristallijne Kind. Al binnen een dag nadat ik dit verzoek had uitgezet, ontving ik honderden reacties. Voor dit boek heb ik honderden pagina’s met verhalen doorgenomen, aan mij gegeven door mensen die deze opmerkelijke kinderen grootbrengen en onderwijzen.


Toen ik me over de uitkomsten boog, gebeurden er twee dingen. Ten eerste voelde ik dat mijn hart zich vulde met liefde en dankbaarheid. Alleen al het lezen van die verhalen gaf me het gevoel dat ik in de aanwezigheid van krachtige engelen was! Ik voelde me dolgelukkig en gerustgesteld door de aanwezigheid van deze wonderbaarlijke jongeren op onze aarde. Ik voelde me ook gerustgesteld over onze gezamenlijke toekomst. God zou nooit zo’n bijzonder mensenras naar de aarde sturen als we op deze aarde op onze laatste benen zouden lopen. Net zoals wij zijn geëvolueerd van aapachtige naar mens, zijn de Kristallijne Kinderen het concrete bewijs dat we ons evolueren.


Het tweede dat me duidelijk werd, is dat ik kristalheldere patronen zag tussen elke persoon die de vragenlijst had ingevuld. Ik las talrijke vergelijkbare situaties over de Kristallijne Kinderen en hun relatie met dieren, planten, stenen en bijvoorbeeld oudere mensen. Ik boog me over veel verhalen die een bijna beangstigende overeenkomst aantoonden over deze kinderen, telepathisch communicerend met hun ouders… terwijl ze mondelinge communicatie vermijden.


Veel ouders vertelden me dat ze zich niet konden vinden in de beschrijvingen van de Indigo Kinderen. “Mijn kind lijkt anders. Maar de omschrijving van een Kristallijn Kind typeert mijn kind perfect!” De meeste ouders gaven aan dat ze een blije relatie hebben met hun Kristallijne Kind, gekenmerkt door zeer weinig problemen. Wereldwijd omschreven ouders en grootouders hun Kristallijne Kinderen als “een Engel”, “de liefde van mijn leven”, “een waarlijk plezier”, en ga zo maar door. <BR>

Het viel me op dat niet alleen de Kristallijne Kinderen spiritueel hooggevoelig waren, maar ook hun ouders. De zielen van Kristallijne Kinderen kozen blijkbaar ouders uit die hen in een spiritueel voedende omgeving konden opvoeden. In een enkel geval ontmoette ik kinderen die uit ouders waren geboren die spiritueel niet bewust waren. In die gevallen waren hun grootouders hoogontwikkelde lichtwerkers die hielpen de spirituele kennis en gaven van deze kinderen te beschermen en te voeden. De meeste mensen vertelden me dat hun Kristallijne Kind een diepzinnige spirituele leraar was, die de ouders veel leerden om een buitengewoon liefdevol en zacht mens te zijn.


Op een dag hield ik een lezing in het Australische Sydney. Tijdens de pauze vroeg mijn uitgever die daar mijn boeken verkocht: “Waar gaat dit boekt toch over waar iedereen mij naar vraagt? Ze willen allemaal een boek over de Kristallijne Kinderen kopen!”.


Ik moest lachen en vertelde hem dat dit boek niet bestond. Ik vertelde alleen over de gegevens die ik verzameld had door interviews en mijn eigen channelings. M’n uitgever zei toen: “Nou, blijkbaar willen ze zo’n boek. Wil je dit schrijven?”. Zonder aarzeling hoorde ik mezelf antwoorden dat ik dat natuurlijk wilde doen. Resultaat is het boek ‘The Crystal Children’, uitgegeven door Hay House.

Onlangs hebben we ook een website gelanceerd met dezelfde titel als het boek:

www.TheCrystalChildren.com Er staan niet alleen artikelen op, maar ook een speciaal forum voor ouders, grootouders, leraren en Kristallijne Kinderen om elkaar te ondersteunen.


Wil jij je nog meer over deze bijzondere kinderen weten of lezen, dan kan je diverse boeken online bestellenopSymbolic Books.
=> klik
hier om volledige assortiment te bekijken.


Bekijk ook

Nieuwetijdskinderen - Indigo kinderen

Nieuwetijdskinderen – Indigo kinderen

De nieuwe tijd is nog niet aangebroken, maar de nieuwe kinderen zijn er al. Zij beschikken over innerlijke wijsheid en leven vanuit hun gevoel.