De werking van woorden


Door de geschiedenis heen zijn er veel mensen geweest wiens levens zijn bepaald door actieve tussenkomst van anderen en occulte tussenkomst hebben ervaren in verschillende generaties zoals men kon lezen in het herfst nummer van ritual en wicca

Helaas zijn er nog steeds mensen die hun gegeven gave misbruiken (en er flink geld mee verdienen ) voor minder positieve doeleinden. Als medium krijgen we regelmatig het resultaat te zien van zwarte magie en vervloekingpraktijken bij mensen, dieren en omstandigheden en wij mogen dan de boel rechtzetten of men komt vragen wat te doen men is duidelijk ten einde raad….Praktische handleiding tot een gelukkiger leven en vrij van angst.

Een verslag uit de praktijk door energetisch therapeute en lichtwerkster Isabelle Duchêne

Het uitgesproken woord is het gevaarlijkste wapen van de hedendaagse mens.

Alles is energie en wat je uitstuurt komt weer naar je terug in drievoud ongeacht leven tijd en ruimte. Dit zijn de kosmische wetten waar wij ook als mens rekening mee te houden hebben. Er zijn zowel in de geschiedenis als heden mensen die denken te geloven dat deze kosmische wet niet voor hen geldt. Wie wind zaait zal storm oogsten. De kosmos is rechtvaardig.

Inwijdingen, rituelen zijn verweven met ons dagelijks leven. Niet alles ik positief en van het positieve heeft men geen last Veel mensen geloven dat er iets is of zien het resultaat door middel van ziekte, pech, terugkerende tegenslagen, plots overlijden of terugkerend negatief zakendoen. Er lijkt voor de buitenwereld niks aan de hand en het wordt als toeval bestempeld als slachtoffer wordt je niet geloofd of weggelachen als fabeltje. Voor velen geldt de stelregel Ik zie het niet dus het bestaat ook niet en dan wordt het weggewuifd. Je lijkt alleen te staan. Het verleden kan je niet rechtzetten, dat is gebeurd maar wel de invloed van dat verleden op je huidig dagelijks leven. We leven in een gejaagde maatschappij waar status en materie zeer belangrijk lijken voor velen. Het grootste deel van de mensen hebben grote problemen om die verwachtingspatronen te blijven volgen of eraan te voldoen.

Het moet altijd beter groter en meer. Bepaalde angsten om niet goed te zijn geeft het resultaat van een gebrek aan vertrouwen in jezelf en men geeft dan de ander de schuld. Het grootste probleem aan de basis van zwarte magie en vervloekingen is angst. Angst dat een ander meer heeft en beter is angst voor wat andere zullen zeggen. Angst is een energetische poort die krachten aantrekt die je uit je evenwicht brengen. Wat men eerst moet doen is energetische schoonmaak laten doen van je aura vanuit je vorige levens. Iedereen heeft ervaringen meegenomen uit het verleden en deze spiegelen zich met het heden Ook voor wie niet in reïncarnatie geloofd heeft hier mee te maken energie werkt los van religie en geloof. Kom je iets tegen ga dan eens na of je ooit in je gevoel iets kan herinneren van opgedane schade uit het verleden.

Dit doe je door een loskoppelinguitspraak dat alle koorden, inwijdingen, energetische verbintenissen uit alle tijden en dimensies met alle machten en krachten uit het verleden van het begin der kosmos tot heden te gaan bekijken Iedereen en alles wat je tegenkomt is een spiegel voor jezelf Je wordt geconfronteerd met zwarte magie omdat erbij jouw in je energieveld nog ervaringen zitten en gedachtepatronen aanwezig zijn die dit aantrekt Actie reactie Waar word ik mee geconfronteerd en waarom heb ik deze situatie of persoon aangetrokken wat is mijn les hieruit en wat kan ik doen

.Gedane inwijdingen in het verleden hebben nog steeds invloed op het heden. Dit onderzoek van je verleden komt stap voor stap naar boven en moet erkend doorvoeld en ervaren worden voor je het een plaats kan geven en dit duurt soms een tijdje laat dat ook toe. Een voorbeeld velen mensen hebben moeite met financieel beheer en omgaan met geld en hebben het moeilijk iets extra’s te durven ontvangen. We geven liever en zien liever dat de ander gelukkig is met wat we gegeven hebben en als we zelf iets krijgen dan zegt men vlug, ge had dat niet moeten doen!.Wat heeft dit nu met beïnvloeding te maken vanuit het verleden ?

U hebt wellicht te maken met uw eigen beperking van een inwijding die gedaan is met de vermelding voor eeuwig durend dus dan geldt ze nog steeds. Vele mensen hebben een religieus leven gehad en de invloed van geloften oa van armoede werkt bij velen nog ook al is men in het huidige leven een gewoon werkende burger . ( Hiermee wens ik niet te zeggen dat inwijdingen gedaan ivm geloofsovertuiging perse negatief moeten bestempeld worden ieder moet dat voor zich uitmaken ) dus u dient uw geloften te vernieuwen in het heden en u zal de energie omgedraaid zien zodat u de start maakt om bewuster te gaan leven.

Hoe uit te zoeken hoe je leven is beïnvloed geweest?

 • Regel 1 Onderzoek naar eigenbeeld – Hoe sta ik in het dagelijks leven?
  De beginregel om uit te zoeken of je met deze praktijken te maken hebt is eerst op de eerste plaats nagaan hoe je eigenbeeld eruit ziet. Hoe kijk ik naar mezelf en dan hebben we het niet over je kapsel. Hoe zijn mijn gedachten en wat stuur ik uit.
  Ga ik mee met de kudde of durf ik op een assertieve manier met mezelf en medemens omgaan.
  Een mens die in zijn kracht staat is immuun voor beïnvloeding indien hij /zij het niet zelf toelaat bepaal uw grens en geef ook deze aan met al je zintuigen.
  Fout bestaat niet alles is één we leven in een dualiteit goed kwaad zwart wit dik dun

 • Regel 2 Raak niet in paniek, paniek is angst en geeft chaos in je energieveld
  Hoe meer je in paniek raakt hoe meer je energie uitzendt naar de buitenwereld en zal het averechts werken. Twijfel je of pieker je dan gaat je energie naar het massabewustzijn van alle mensen die op dat moment ook zitten te twijfelen en te piekeren en je krijgt het boemerangeffect van verstrekt door de massa en je raakt er niet uit. Focus je gedachten op éénheid en doelgerichtheid en ontspanning. Je zal helderder kunnen denken en de situatie die je wenst te onderzoeken beter kunnen analyseren. Als jij geloofd dat een ander invloed heeft op jouw dan zet je jezelf niet op nummer één.En dit heeft niets met egoïsme te maken.

  Indien je niet weet wie de zender is of de oorzaak is van de situatie stuur vergeving en liefde in de eerste plaats naar JEZELF en zet jezelf in violet licht .Violet vuurenergie zuivert en transformeert alles wat er in voorkomt.

  Weet je wel wie de zender is
  dan kan je enkel jouw houding tegenover de ander veranderen jij kan die ander persoon niet veranderen of beïnvloeden want dan ben je zelf met onzuivere energie bezig. Als jouw houding verandert doorbreekt de cirkel en stopt de actie of handeling want het krijgt geen voeding meer de voeding is angst en angst is gebrek aan liefde.

Een andere kosmische wet is dat de mens een vrije wil heeft en deze ook mag gebruiken mensen die vervloekingen uitspreken spreken ze eigelijk uit naar henzelf via een grote boog komt het naar afzender terug. Iedereen is vrij te denken en te spreken, en men kan een ander niet stoppen met denken of spreken. Eerst jezelf onderzoeken .Dit wil niet zeggen dat deze krachten geminimaliseerd moeten worden , neen ze zijn gevaarlijk als je ze voeding geeft. Erken de kracht maar geef ze geen macht De bekende ziener Nostradamus heeft in zijn leven vele mensen geholpen dmv alchemie en magie maar ook met liefde. Erken de kracht maar geef ze geen macht was een veelgehoorde uitspraak van Nostradamus.

Deze 2 basisregels moet je goed onder ogen zien en bewust maken.

De krachten die onzichtbaar en ondergronds zijn werk doen zijn vaak energieën waar een repetitief karakter inzit. Men denkt van iets verlost te zijn en ineens na 5 jaar zonder problemen duikt het op Dan zit er een herhalingsfactor in en moet men dieper gaan kijken in je energieveld waar het mee te maken heeft. Wat erin zit komt eruit.

Weetjes….om over na te denken

Nog andere oorzaken van magie en beïnvloeding ;

 • Vorige incarnaties in grote beschavingen in de oude tijd van Atlantis tot de nieuwe tijd
  Vele mensen komen nu pas deze stukken tegen in hun dagelijks leven en hebben ineens interesse voor Egypte, Lemuria of bepaalde rituelen waar je aandacht naartoe gaat dat zit ook werkelijk in je energieveld Egypte stond bekent om de rituelen om macht en aanzien en zwarte magie werd constant toegepast met ook eeuwigdurende beïnvloeding
 • Bepaalde voorliefde voor een selectieve groep dieren vooral reptielen ….
 • Overledenen die invloed hebben en geesten …
 • Obsessie voor buitenaardse beschavingen inplantingen van energieplaatjes in je lichaam en je aura Buitenaardse beschavingen die hiermee te maken hebben zijn de Annunaki’s en de greys en de reptilians deze zijn ook verantwoordelijk voor verstoring van energiebronnen zoals elektriciteit. ( bovenstaande wordt nog steeds weggelachen maar er zijn al zichtbare bewijzen van ) mensen die zich laten ombouwen tot hun lievelingsdier zijn beïnvloed door wezens die dit tot stand brengen Wie beïnvloedt filmmakers tot bepaalde ideeën dat zijn niet de gedachten van de producer zelf al denkt deze van wel. Vele voorbeelden vindt men in de film Terminator half machine half mens dit is het resultaat van beïnvloeding door andere energie

In mijn praktijk mag ik meerdere (robot)mensen verlossen van pijnen in hun lichaam die geen fysieke oorzaak hebben de mensen gaan naar de dokter met pijn en men kan niks vinden

Met het blote oog zien die mensen er doodnormaal uit maar het is niet wat het lijkt en deze beïnvloeding is de hedendaagse vervloeking van de mensen

We moeten er stilaan rekening mee houden dat er meer is dan men het blote oog kan waarnemen Lieve lezers ik wens jullie informatie te geven over praktijkervaringen die mensen daadwerkelijk hun ogen openen zodat we ZELF ons leven in eigen hand gaan nemen zonder angst te hebben of beïnvloeding van buitenaf daarom zijn er hedendaags zoveel mensen zoekend naar zinvorming en spiritualiteit omdat ze geen voldoening vinden met wat hen wordt aangeboden. De eerste 2 regels zijn informatiebronnen die u kunnen helpen

U is een vrij persoon en blijft dat ook Open uw ogen en wees een blik opener voor de ander

Ik nodig ieder uit om zijn of haar eigen waarheid te vinden en zelf om onderzoek te gaan.

Veel liefde licht en kracht voor ieder behandel mekaar met respect en laat ieder wat ruimte voor verademing.

Isabelle Duchene
© copyrighted Isabelle duchene


Isabelle Duchêne

Isabelle Duchêne – Antwerpen (BE)

Isabelle Duchêne is al 21 jaar actief als medium en personal coach en werkt met verschillende bewustzijnsniveau’s enmet verschillende dimensies waaronder de eerste straals energie van Aartsengel Michael en de ascended brothers en sisters. Ze geeft lezingen, voordrachten en workshops over haar werk.
Meer info:
Isabelle Duchêne

Bekijk ook

Een mooi dankbaar ritueel is krachtiger in liefde dan een snel bezoekje aan het graf.

Een mooi dankbaar ritueel is krachtiger in liefde dan een snel bezoekje aan het graf.

Eer onze overledenen op 31 oktober en vier het bestaan van leven na de dood in plaats van te griezelen en mensen bang te maken. Halloween anders bekeken.