Home => Symbolic => Media & Pers => Media & Pers: Artikel Toostylish.com

Media & Pers: Artikel Toostylish.com


Spiritualiteit, het spreekt de een meer aan dan de ander en sommigen vinden het helemaal niks. Daar is iedereen vrij in. Maar mocht je toch enigszins geprikkeld zijn en nieuwsgierig zijn naar wat het inhoudt, dan kun je een homeparty naar spiritualiteit houden bij jou thuis.

Je bent vast niet de enige die nieuwsgierig is, vraag eens in je vriendenkring of er nog meer geïnteresseerd zijn in spiritualiteit. Symbolic Home Party geeft namelijk party’s waarbij je kennis kunt maken met de spirituele wereld. Er komt dan een gastvrouw bij jou thuis langs die je met verschillende vormen van spiritualiteit kennis laat maken. Mogelijke onderwerpen die behandeld worden zijn: edelstenen, sieraden, orakels, tarotkaarten leggen, massage- en welzijnsproducten.

Ook kun je kiezen voor verschillende thema’s:

Tarot Labyrint
Tarot Labyrint is een middel om stil te staan bij je eigen levensweg en stappen te zetten tot verandering. Het spel ziet er uit als een gezelschapsspel. Bij elke kaart is er een korte tekst met orakeltjes, opdrachten of verwijzingen naar andere kaarten. De teksten nodigen je uit om actief met de kaarten bezig te zijn en je belevingen te delen met je medespelers.

Transformatiespel
Bij dit spel bepalen de spelers van tevoren een doel waarmee ze het spel willen spelen. Vaak is dit een levensvraag waar je inzicht in wilt krijgen, maar het kan ook over het bereiken van de gewenste situatie gaan. Aan het begin wisselen de spelers de doelen met elkaar uit. De helderheid van de vraagstelling bepaalt hoe helder de antwoorden uit het spel zijn.

Divinatie
Tijdens deze methode worden verschillende orakelmethodes besproken en nader toegelicht. De term orakel wordt zowel gebruikt voor de wijze raadgeving van godheden, als voor de plaats waar die raad vandaan komt. Orakels kunnen worden gebruikt om helderheid en inzicht te krijgen in blokkades en de mogelijkheden die je hebt. Het is een andere manier van benaderen en geeft je meer inzicht in je huidige situatie.

Bloemenseance
Voor deze meeting neem je een bloem mee. Bloemen zijn er gevoelig, (denk aan zon, kou, tocht) als je ze plukt nemen ze jouw energie over. Tijdens deze seance zal jouw energie gelezen worden. Dit verduidelijkt het pad wat jij aan het bewandelen bent. De energielezer zal je hierbij aanwijzingen geven die jou kunnen helpen.

Dieren
Vraag jij je soms ook af wat er door het hoofd van je huisdier spookt? De spirituele medewerker die bij jou langs komt kan de relatie tussen jou en je huisdier versterken. Mogelijke thema’s die aan bod komen zijn: dierenhealing, dierenmassage, puppyparty, privétraining, gedragparty, kruidenparty en welness voor dieren.

Kruidig
Veel kruiden hebben een helende werking. Alleen moet je maar net weten welke je waarvoor moet gebruiken. Een kruidenbad is eenvoudig te maken en heeft vaak een verbluffend heilzame werking. Dit wordt in de kruidig interessant party besproken.

Wil je meer weten of graag een Symbolic Home Party bij jou thuis, ga dan naar de site: www.home-party.be. Ze worden in Nederland en België gegeven.

Bekijk ook

Media & Pers: Artikel Paravisie

Media & Pers: Artikel Paravisie

Lekker thuis op je gemak, in het gezelschap van vrienden of familie kennis maken met de nieuwste spirituele trends en producten. Het kan met de Symbolic Home Party’s die de Belgische Aumée Kerselaers, met behulp van een uitgebreid netwerk van experts, sinds 2004 in zowel België als in Nederland organiseert.