Home => Symbolic => Redactie Symbolic Gids => Frank Hoogerbeets – Noord Holland (NL)

Frank Hoogerbeets – Noord Holland (NL)


Ditrianum is een non-profit organisatie die zich bezighoudt met het, middels getalsanalyse, onderzoeken van energieën die zich overal om ons heen manifesteren. De naam ‘Ditrianum’ is afgeleid van ‘Divine Triangle Numerology’ en werd opgereicht door Frank Hoogerbeets. Hij is sinds 1989 actief bezig op het gebied van getallenleer. In de jaren negentig heeft hij meerdere studiereizen gemaakt naar Engeland, met name naar Glastonbury, Avebury en Stonehenge.

Sinds 2005 is Ditrianum meer en meer een lichtportaal geworden voor kosmische boodschappen van o.a. Aartsengel Michaël, de Arcturiërs en de Stichters. Het was een heel natuurlijke maar tevens intense energiestroom die meer vanuit één enkele Bron afkomstig lijkt te zijn. Deze verhoogde instroming van energie blijkt ook een duidelijke bron van inspiratie te zijn voor de artikelen die Frank schrijft: “De instroming van verhoogde kosmische energie is heel intens en op alle niveaus worden de gevolgen van deze instroming steeds duidelijker voelbaar.” De komende jaren zullen intense jaren van spiritueel ontwaken worden en zaken die nochthans verborgen zijn gebleven zullen meer en meer “aan het Licht” komen.

Ditrianum wil samen met veel andere spirituele organisaties in de wereld een lichtportaal zijn en de toenemende stroom van informatie en kennis in de vorm van woord en beeld aanreiken aan een ieder die de wil heeft om het leven op Aarde in positieve zin te veranderen. Dit veranderen begint bij een ieder van ons, hoe klein ook, want hoe meer mensen vervuld raken van dit Kosmische Licht, des te sneller de Aarde zal worden getransformeerd tot het Paradijs dat Zij altijd bedoeld was te zijn!

Op geregelde basis zullen er bijdragen van Frank opgenomen worden op Symbolic Gids onder de rubrieken: Numerologie, grenswetenschappen enz…

Bekijk ook

Evi Sas - Antwerpen (BE)

Evi Sas – Antwerpen (BE)

Vroeger had ik vele tegenslagen, nu heb ik vele uitdagingen, vroeger was het glas altijd half leeg, nu is het steeds half vol ... het is maar hoe je het bekijkt en mijn favoriete motto is: 'sta altijd op met een vrolijke lach, zo kom je makkelijker door de dag want goed begonnen is half gewonnen'