Home => Alternatieve geneeswijzen => Alternatieve therapieën => Maak je lichaam gezonder met Ioniserende watertherapie

Maak je lichaam gezonder met Ioniserende watertherapie


Ioniserende watertherapie : Ontgiften en ontslakken op celniveau en breng het lichaam opnieuw in evenwicht met deze nieuwe methode.

Wij vragen veel van ons lichaam, vaak zonder het voldoende rust te geven. Een volle agenda, druk met werk of de thuissituatie, het houdt nooit op! Dit heeft gevolgen voor onze gezondheid. We zijn bereid om er wat aan te doen, maar vaak blijft het bij de buitenkant van ons lichaam. Maar begint schoonheid niet van binnenuit?

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Denk bijvoorbeeld aan kant-en-klaar maaltijden en junkfood. Lekker, maar vol met conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Nicotine, alcohol en medicijngebruik zijn ook schadelijk voor onze gezondheid. Daarnaast hebben veel mensen te maken met stress, dat het lichaam niet ten goede komt. Afvalstoffen, ook wel slakken genoemd, hopen zich op in het lichaam.

Door de aanwezige afvalstoffen, wordt het energieniveau van onze cellen verstoord en kunnen bepaalde lichaamsfuncties zoals die van de nieren, lever en darmen niet meer optimaal functioneren. Ons lichaam is vaak niet in staat deze hoeveelheid afvalstoffen uit zichzelf te verwijderen. De slakken in ons lichaam kunnen lichamelijke klachten tot gevolg hebben.

Waarom ontslakken?

Door aanwezige afvalstoffen, wordt het energie-niveau van onze cellen verstoord en kunnen bepaalde lichaamsfuncties zoals die van de nieren, lever en darmen niet meer optimaal functioneren. Ons lichaam is vaak niet in staat deze hoeveelheid afvalstoffen uit zichzelf te verwijderen. De slakken in ons lichaam kunnen lichamelijke klachten tot gevolg hebben.

Aura

Aura voor en na de behandeling.

Eén van de mogelijkheden om ons lichaam te stimuleren deze afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, is detoxen, ook wel ontslakken. Aqua Detox is dé oplossing om op een veilige, praktische en vooral comfortabele manier het lichaam te ontslakken, de cellen te zuiveren en daardoor onze gezondheid te bevorderen!

De behandeling

Ioniserende watertherapieU zit op een bank en zet de voeten in het voetenbad gevuld met warm wate (Om het bad zit een zak zodat de hygiëne optimaal is.) De spiraalelektrode in het water produceert magnetische golven, die via de voeten worden overgebracht naar de lichaamscellen.
De cellen gaan daarop afvalstoffen afscheiden. De gifstoffen worden bijna letterlijk via de huid van de voet en voetzool in het water uitgeloogd, overbodige slakken en gifstoffen worden zichtbaar in het water uitgescheiden waardoor het oorspronkelijke zuiver water volledig van kleur verandert en laat zien hoeveel gifstoffen er verdwijnen uit het lichaam .

Het overgrote deel van de afvalstoffen gaat circuleren in het bloed en wordt via de organen gezuiverd en het lichaam uitgewerkt. De kleur van het water zegt evenwel niets over de gezondheidstoestand van de persoon.

Voorbeeld van voor en na de behandeling:

Voetenbad Voetenbad na

Door het gebruik van het voetenbad verdwijnen vaak na enkele behandelingen klachten als vermoeidheid, stress, futloosheid, gewrichtsklachten, hoofdpijnen en huidproblemen. Tevens kan de methode leiden tot een verbeterde bloedsomloop in de voeten en benen, wat vaak het vermoeidheidsgevoel in de benen wegneemt en een strakkere huid tot gevolg heeft.

Het voetenbad kan niet worden toegepast bij: mensen met een chirurgisch implantaat zoals een pacemaker, een donororgaan, hemofiliepatiënten, epilepsiepatiënten en zwangere vrouwen.

Tijdens het proces van ontgifting kunnen ook andere stoffen uit het lichaam gaan. o.a. Vitaminen en mineralen . Deze verloren stoffen moeten wij door aanvullende natuurlijke vitaminen en mineralen aanvullen .

Het is dus ten zeerste aan te bevelen om tijdens de behandeling een voedingssupplement te gebruiken van vitaminen en mineralen.

Resultaat na ontgiften van een kuur van 14 behandelingen :

  • Energie is toegenomen, betere stofwisseling, glazend haar , meer weerstand tegen ziekte ,
  • Het lichaam krijgt de mogelijkheid om te genezen ,
  • De organen in ons lichaam functioneren beter ,
  • Over het algemeen verkeer je in een betere stemming ,
  • De huid en huidstructuur wordt beter ,
  • Het zuurstofgehalte van het bloed wordt verhoogd ,
  • De cholesterolspiegel wordt genormaliseerd ,
  • Je zal beter slapen .

Bekijk ook

Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen

Elke vorm van expressie is ook een vorm van communicatie, het vertelt een verhaal. Soms kan je gaan schilderen vanuit een situatie die zeer moeilijk geuit kan worden met woorden maar gemakkelijker en klaarder wordt op een creatieve wijze .