Leeuw: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Leeuw


De Leeuw is creatief en romantisch ingesteld, hetgeen inhoudt dat een stoeipartij met hem/haar zowel zintuiglijk als genoegzaam is. De speelse Leeuw houdt van plezier maken en is sociaal ingesteld. Leeuwen vinden het geweldig om hun fantasie in het openbaar te tonen: in feite willen ze zelf het middelpunt zijn. Leeuwen zijn leiders en hun overduidelijke aanwezigheid verzekerd hen van succes.Romantiek is ook een van de koninklijke vaardigheden van de Leeuw. Degene die verstrikt raakt in het liefdesnet van de Leeuw, zal beloond worden door deze zeer inventieve minnaar. Zoals de zon het middelpunt is van ons stelsel, zo draait de wereld om de liefde van de leeuw.


Romantiek bij de Leeuw
<BR>De Leeuw staat vooraan bij de veroveringen, want hij/zij vindt dat wat het best is het eerst komt. Omdat de Leeuw het heerlijk vindt om bewonderd te worden, neemt hij/zij ook de leiding in een romance. Pas op als de Leeuw eenmaal verliefd is! Een spetterend vuurwerk ontstaat wanneer de Leeuw al zijn charmes in het strijdperk gooit en op het wereldtoneel danst. Arrogantie, plezier, en opwinding maken allemaal deel uit van zijn repertoire. Leeuwen gokken graag als het om de liefde gaat, omdat verliezen niet in hun woordenboek voorkomt.


De relaties en de Leeuw

Een relatie met een toegewijde Leeuw zal zelden saai zijn. Deze “kat” mag dan graag zelf in de belangstelling staan, maar kan zijn/haar geliefde ook in vervoering brengen. De stoere Leeuw verlangt een minnaar die hem/haar kan bijhouden en zeker een die kan wedijveren met zijn wijsheid. Zo niet, dan treedt er snel verveling op, want de Leeuw stelt hoge eisen. Een partner die de Leeuw begrijpt, verwent en hem/haar centraal in de belangstelling stelt, zal deze behouden. De ideale partner begrijpt het beginsel van plezier hebben en zal er hard aan werken om hem tevreden te stellen.

Leeuw in de Liefde
De kracht en trotse liefde die de Leeuw bezit, maakt van hem een natuurlijke leider in de dans van de liefde. Hij/zij mag dan graag bazen, de Leeuw wil ook graag bewonderd worden. Hierdoor is de ontstane liefde vervuld van seksuele spanning. De Leeuw zal zijn/haar geliefde van tijd tot tijd testen om duidelijkheid in de liefde te krijgen. Degene met de beste antwoorden zal de Leeuw knorrend tevreden stellen. De Leeuw is verzot op de liefde omdat plezier, aantrekkingkracht en speelsheid allemaal punten zijn die de Leeuw laten glimmen.


Seksualiteit bij de Leeuw

De Leeuw neemt graag het initiatief en vindt het des te beter als alle aandacht op hem/haar gericht is. Maar wie de Leeuw liefde en genegenheid toont, zal hem in vervoering brengen. Deze manier van benaderen zorgt voor een zekere minnaar. Leeuwen raken opgewonden als een partner zwelgt in hun schoonheid en aura’s en wanneer de minnaar vertelt hoe fijn het is door hem/haar bemind te worden. En als beloning laat de Leeuw zien wat zo’n compliment voor hem betekent. De Leeuw houdt van het voorspel en een goedgeplaatste spiegel, zodat de wapperende manen goed in beeld komen!


Wat heeft de Leeuw nodig?

Het liefst wordt de Koning/Koningin van de Jungle gevleid. Toegewijd als hij/zij is, zal de partner dat zeker verwend worden. Degene die de echte Leeuw weet te vinden – hij/zij is vaak verscholen achter het schijnsel van de spotlights en een bewonderend publiek – zal daarmee voordeel ondervinden in de relatie. Tenslotte moet de geliefde van de Leeuw altijd onthouden wie de nummer één is en daar ook naar handelen. De geliefde van de Leeuw is vrijgevig en toegewijd en leeft voor het genot wat het leven schenkt. Eén daarvan is de Leeuw in de schijnwerpers stellen. Een ieder die bereid is zich te koesteren in de warmte van de Leeuw is verzekerd van een spetterende liefde!

Bekijk ook

Tweelingen: Liefdeshoroscoop

Tweelingen: Liefdeshoroscoop

(22 mei tot 21 juni)